UN MOMENT PENTRU A SPUNE MULȚUMESC!

Să dăruiești cafea cuiva special poate fi un moment cu însemnătate, care va rămâne și după ce trece euforia cafeinei. Este un gest mic, cu un mare impact.


După ce inițiativa Say Thank You din 2022 a avut un așa mare succes, revenim cu o nouă ediție și invităm oaspeții care vizitează locațiile participante să spună mulțumesc cuiva special din viața lor, dăruind o cafea, din partea noastră.  

Spune mulțumesc cu o cafea

Probabil nu vei fi surprins să afli că 79% dintre oameni sunt de acord că a invita pe cineva la o ceașcă de cafea este o modalitate minunată de a spune mulțumesc. 

 

Prin urmare, ne dorim să inspirăm oamenii să ia o pauză și să își ofere un moment în care să mulțumească cuiva special din viața lor.

 

În perioada 15 – 30 iunie, poți comanda o cafea Julius Meinl într-una dintre locațiile partenere participate și vei primi un voucher pentru o cafea din partea casei.

Cum funcționează

Ești la doar 3 pași de a-i spune cuiva drag: 'Mulțumesc din suflet!'. Iată cum să-i mulțumești cu Julius Meinl:

1.

Vizitează una dintre locațiile partenere participante între 15 și 30 iunie. Bucură-te de o cafea Julius Meinl și primește un voucher pentru o cafea din partea casei.

2.

Dăruiește voucherul cuiva drag, spunând din suflet „Mulțumesc!”.

3.

Această persoană îl valorifică, în perioada 01 – 30 iulie, atunci când vizitează același local în care ai primit voucherul.

Bucurați-vă împreună de un moment plin de însemnătate alături de o cafea bună.

Găsește toate locațiile participante pe această hartă:

Share on Socials

… with us on Instagram by tagging @JuliusMeinlOfficial and using #saythankyou