Știri

General

De Ziua Internațională a Cafelei, oferim cafele gratuite și plantăm arbori împreună cu Institutul Jane Goodall

01.10.2022

De Ziua Internațională a Cafelei (1 octombrie), transformăm momentul la cafea într-unul și mai special. În cadrul unui parteneriat unic cu Institutul Jane Goodall vom planta mii de arbori în numele partenerilor noștri din domeniul ospitalității ce își servesc clienții cu cafeaua Julius Meinl ce provine din surse sustenabile. În plus, le vom oferi celor care le calcă pragul o cafea gratuită, pentru a celebra contribuția la inițiativa noastră sustenabilă. | Imagine: © Institutul Jane Goodall

General

Trecutul, prezentul și viitorul cafelei și ceaiului, povestite de experții Julius Meinl

20.06.2022

Știai că înainte cafeaua era vândută sub formă de boabe verzi, care trebuiau prăjite acasă? Potrivit expertului nostru în cafea, s-ar putea ca acest obicei să revină și în zilele noastre.

General

8 semne ca urmează sa fiți servit cu o cafea prost preparată

17.11.2021

Zicala „Primele impresii contează” este atât de banală încât „miroase ca atunci când un barista arde laptele”. Cu toate acestea, cei care apreciază cafeaua de calitate ar trebui să o aplice cu seriozitate atunci când vizitează o cafenea pentru a determina cât de bună va fi cafeaua pe care urmează să o servească.

General

Experți în prepararea cafelei: viitorul laptelui pe bază de plante în lumea cafelei

29.10.2021

Odată ce rasa umană s-a lovit de criza schimbărilor climatice, dietele noastre au început să se schimbe dramatic. Ne aflăm în mijlocul unei revoluții verzi radicale și captivante, care influențează toate ramurile industriei alimentare în care creăm și consumăm alimente și băuturi. Și lumea cafelei nu face excepție.

General

Experți în prepararea cafelei: 7 caracteristici de bază despre micile boabe brune de cafea pe care toți profesioniștii ar trebui să le cunoască

11.10.2021

Vă prezentăm prima parte din seria noastră de articole despre „Coffee Nerds 101”, o serie de articole în care veți afla foarte multe informații despre știința și arta preparării cafelei din toate unghiurile de abordare posibile.

General

Haideți să facem o diferență în bine! Împreună.

30.08.2021

Micile momente fac diferența. De aceea, de Ziua Internațională a Cafelei, vom planta, în numele cafenelelor din întreaga lume, peste 12.000 de arbori de cafea în colaborare cu Institutul „Jane Goodall”, din Austria.

General

Cum arată viitorul cafelei într-o afacere de familie

09.08.2021

Cunoști zicala: „Îți poți alege prietenii, dar nu-ți poți alege familia”? Ei bine, atunci când familia ta este implicată într-o afacere globală de cafea, acest lucru nu se aplică neapărat.

General

10 modalități prin care vă puteți face cafeneaua sau restaurantul mai sustenabil, într-un mod benefic pentru afacerea dvs.

06.08.2021

Cu toate acestea, nu este ușor să știi de unde să începi și cum să implementezi practici ecologice, mai ales atunci când stresul zilnic te „macină” în conducerea unei cafenele sau a unui restaurant din domeniul HoReCa. Te înțelegem perfect. Am reflectat asupra modului în care îi putem sprijini pe partenerii noștri din HoReCa – și nu numai – din întreaga lume, să ajute planeta prin transformarea afacerilor lor într-un mod ecologic și prietenos cu mediul.