Te bucuri fără griji de orice sortiment din gama de capsule 100% biodegradabile și compostabile acasă! În perioada 17 aprilie – 31 mai, primești garantat banii înapoi dacă nu ești mulțumit!

 

Testează gustul capsulelor de cafea Julius Meinl

1. Cumpără

Achiziționează, în perioada 17 aprilie – 31 mai, orice cutie de capsule de cafea Julius Meinl compatibile Nespresso®* din toate magazinele care comercializează produsele Julius Meinl sau de la orice comerciant online care comercializează produsele Julius Meinl. Păstrează bonul fiscal/factura fiscală!

2. Încearcă

Ai nevoie să savurezi mai multe cești de cafea pentru a decide dacă e pe gustul tău? Testează până la 4 capsule de cafea din pachet și bucură-te de aroma intensă și gustul delicios al cafelei Julius Meinl.

3. Dacă nu ești mulțumit, primești banii înapoi

Dacă ai gustat cafeaua, dar nu este pe placul tău, primești garantat banii înapoi. Trebuie doar să completezi integral formularul de feedback și să ne trimiți, în ambalaj original, capsulele rămase.

Poți consulta toate condițiile de participare în Regulamentul campaniei.

Espresso Crema

Espresso Crema este un amestec perfect echilibrat de boabe premium Arabica din Nicaragua și Honduras, cu o notă de robusta asiatică. Împreună, cele două tipuri creează o capodoperă inspirată și delicată a cafelei, cu o aromă plină şi echilibrată.

Intensitate: 8     Aciditate: 6     Dulceață: 8

Aflați mai multe

Espresso Delizioso

Acest blend unic de boabe Arabica 100% din Peru și Honduras oferă o experiență senzorială generoasă de aciditate fructată delicată și un aftertaste plăcut de alune.

Intensitate: 5     Aciditate: 10     Dulceață: 8

Aflați mai multe

Lungo Classico

Acest amestec unic 100% Arabica spune povești din Brazilia și Columbia - o adevărată epopee a originilor boabelor. Prăjirea dark și mixarea atentă rezultă în această cafea aromată, bine echilibrată, cu o cremă ușoară și fină.

Intensitate: 6     Aciditate: 8    Dulceață: 8

Aflați mai multe

Lungo Forte

Acest blend intens și bogat din boabe Arabica și Robusta impresionează prin aroma sa bine echilibrată, dulce și un aftertaste persistent.

Intensitate: 9     Aciditate: 3     Dulceață: 5

Aflați mai multe
 

Ristretto Intenso

Acest amestec premium de cafea prăjită conţine boabe Arabica din America Latină și Africa de Est, cu un amestec din cele mai bune robuste asiatice. Melodia aromelor, precum și gustul dulce și cremos îți oferă o senzație absolută de cafea, cu o cremă fină și catifelată.

Intensitate: 10     Aciditate: 8     Dulceață: 8

Aflați mai multe

Espresso Decaffeinato

Această cafea decofeinizată este un sonet dulce, cu o aromă completă și un gust delicat. Amestecul este format din boabe Arabica din America de Sud și Centrală, precum și din boabe robusta asiatice și oferă o cremă foarte bogată și catifelată.

Intensitate: 8     Aciditate: 4     Dulceață: 8

Aflați mai multe

Gust desăvârșit, bun pentru natură

Capsulele de cafea Julius Meinl sunt printre primele capsule 100% compostabile domestic și care pot fi aruncate după utilizare la coș, fără nicio vină. Capsulele sunt compatibile Nespresso®* și sunt disponibile în 6 sortimente pline de gust și aromă.


* Această marcă aparține unei terțe părți care nu are legătură și nu este asociată cu Julius Meinl Group.

Savurează fără griji

Fiecare capsulă de cafea este 100% compostabilă acasă și poate fi pur și simplu aruncată la coșul de gunoi după utilizare. După doar 26 de săptămâni, capsula este complet descompusă. O nouă barieră specială de oxigen, alături de o folie compostabilă și rezistentă protejează capsula de cafea, pentru a asigura momente pline de savoare acasă, fără vină.


De ce să alegi capsulele biodegradabile Julius Meinl?

  • Sunt realizate din materiale naturale, derivate din celuloză 100% organică și ulei vegetal.
  • Certificate OK biobased de 4 stele.
  • Certificări Fairtrade și organice, pentru o parte din gamă.
  • Barieră specială pentru oxigen și o folie de protecție rezistentă, care asigură extracția perfectă.

O lume frumoasă pentru generațiile viitoare

Credem cu tărie că bunăstarea de azi și standardele ridicate de viață trebuie să mențină lumea la fel de frumoasă și diversificată pentru generațiile viitoare. Vrem ca și copiii noștri să exploreze lumea, popoarele ei, animalele și natura în toată frumusețea și diversitatea ei.

Depinde de noi toți să facem acest lucru posibil. Noi, la Julius Meinl ne-am angajat să realizăm acest lucru.

Află mai multe detalii despre eforturile noastre de sustenabilitate!