General

De ce mesajul Julius Meinl ‘More than a moment’ este despre întâmplări din viață

Iubitori ai boabelor de cafea! Vouă, celor care vorbiți cu prima ceașcă cu cafea ca și cum aceasta ar fi singura care vă înțelege dimineața - mesajul Julius Meinl ‘More than a moment’ înseamnă mai mult decât un slogan, reprezintă o stare de spirit. Pentru că noi credem că viața nu este despre marile evenimente. Este vorba mai degrabă despre momentele mici, speciale care poartă o semnificație adevărată.

Savurarea unei cești cu cafea bună înseamnă angrenarea tuturor simțurilor pentru a inspira băutorul în a trăi momentul și a se bucura la maximum. Un fapt de știință interesant - cofeina stimulează nu doar momentul, ci și capacitatea noastră de a ni-l aminti.

Momentele sunt pline de senzații, mirosuri, gusturi, emoții și gânduri. Și în timp ce aceste scene ale zilelor noastre sunt adesea trecute cu vederea, acestea sunt micile momente semnificative care alcătuiesc mozaicul vieții noastre.

 

Întocmai acest mozaic de momente dorim să îl sărbătorim în fiecare zi alături de comunitatea noastră iubitoare de cafea.

Momentul în care îți iei o pauză și în care te conectezi cu oamenii care te fac să zâmbești, să te simți confortabil și de-a dreptul fericit.

 

Momente ca acelea când un barista își observă clientul apropiindu-se și deja începe să îi prepare comanda obișnuită de cafea înainte ca acesta să se fi așezat la o masă, făcându-l să se simtă ca este cea mai specială persoană din cafenea.

 

Sau momentul în care cafeaua noastră este comandată la pachet, fiind sorbită de cineva în drum spre biroul în care start-up-ul lui lucrează de ore lungi la o aplicație despre care credem că va revoluționa un aspect al vieții noastre.

 

Și există apoi cel mai universal moment Meinl dintre toate - atunci când prietenii se întâlnesc într-o cafenea și se scufundă într-un flux natural și familiar de conversație, și doar înghițiturile de cafea punctează pălăvrăgeala lor.

 

Ne propunem să amplificăm momentele mici ca acestea care adaugă sens vieții noastre.

 

 

Tuturor ni s-a reamintit în ultimii ani valoarea de a fi prezent cu adevărat în acest moment.

Acesta este un adevăr universal pe care îl știm cu toții, dar de multe ori ne este greu să ne amintim, deoarece viața - de cele mai multe ori – ne poartă prin zile ca pe o frunză cu un vânt puternic în spate.

 

Anul trecut, cu toată distanțarea socială, ne-a demonstrat cât de mult tânjim după acea legătură umană. Acele momente sociale care ne fac zilele să fie mai pline și mai vesele.

 

Noi, Julius Meinl, ne propunem să fim brandul de cafea care ajută oamenii să apese butonul de ‘pauză’, să țină viața în suspensie pentru un moment, astfel încât să ne putem bucura mai mult de ea, să o simțim mai puternic.

 

‘More than a moment’ reprezintă provocarea noastră de a crea experiențe memorabile în jurul fiecărui moment care implică o ceașcă cu cafea Meinl.

Iar rețeta pe care o vom aplica pentru a realiza acest lucru este să trăim cu voce tare și cu mândrie prin pilonii brandului nostru - mai multă calitate și expertiză, mai multe servicii, mai mult din acel patrimoniu fermecător al Vienei.

 

Julius Meinl are 160 de ani de istorie plină de momente semnificative despre care ne place să povestim.

 

Ca acela când magazinul de condimente Julius Meinl a avut primii săi clienți care au intrat pe ușile sale în 1862 și o rafală de arome puternice i-a învăluit.

 

Brandul Julius Meinl a luat naștere în cafenelele vieneze.

Oricine a petrecut timp într-unul din aceste locuri unice știe că o cafenea reprezintă un refugiu de la lumea de afară.

 

Ele sunt literalmente concepute pentru acest scop. Vă puteți ascunde într-o cafenea și să savurați starea de a fi ore în șir.

 

Uitându-ne spre viitor, acestea sunt momentele Meinl pe care vrem să le împărtășim lumii cu ajutorul cafelei noastre.

Partajare articol