General

Julius Meinl compensează miile de momente ratate din cauza de pandemiei, invitând oamenii să se reconecteze printr-un simplu ”Bună”

Încurajăm oamenii din întreaga lume să-și salute prietenii sau chiar străini întâlniți întâmplător și le oferim o cafea gratuită, ca parte a misiunii noastre de a reda o parte din cele aproximativ 13 miliarde de momente de interacțiune socială pe care le-am ratat în ultimele 12 luni. Inițiativa se numește „Say hello”.

Câte conversații cu persoane necunoscute sau chiar un simplu  „Bună” credeți că ați pierdut în ultimul an de pandemie? Cu siguranță mai mult decât v-ați așteptat. ”

 

‘Bună’ reprezintă un moment mic, dar semnificativ, care poate fi începutul a ceva mult mai mare. 

Pe măsură ce oameni din orașe din întreaga lume încep să-și reviziteze cafenelele preferate după perioada îndelungată de lock-down, încercăm să îi încurajăm să-și spună reciproc un simplu 'Bună'.

 

Într-un efort de a ne susține partenerii HoReCa pe măsură ce se redeschid în întreaga lume și de a ne îndeplini misiunea de a compensa mii de momente ratate, invităm comunitatea noastră iubitoare de cafea să ofere o cafea unui prieten sau chiar unui străin la întâmplare.

 

Pe tot parcursul lunii iunie, cumpărați o cafea Julius Meinl în cafeneaua dvs. preferată participantă la campanie și veți primi un voucher pentru o viitoare cafea gratuită pe care îl puteți dărui  unui prieten sau un străin.

 

Am pierdut MULT de când pandemia a blocat majoritatea orașelor și totodată viețile noastre.

 

Voi, la fel ca mulți oameni din întreaga lume, s-ar putea să fi visat deja cu ochii deschiși la ceea ce ar fi putut fi, momentele pe care le-ați ratat în perioada de lock-down.

 

Întrucât activăm în industria cafelei pe care ne dorim să o dezvoltăm constant și să oferim momente speciale clienților, am visat cu siguranță cu ochii deschiși. Atât de mult încât curiozitatea noastră ne-a determinat să realizăm un sondaj pentru a afla de fapt cât de multe interacțiuni sociale au fost ratate de când orașul a început să se închidă în martie 2020.

 

Alertă: este vorba de miliarde. Vorbim despre aproximativ 13 miliarde de întâlniri sociale care nu s-au mai întâmplat din cauza blocajelor pandemice.

 

În plus, cercetarea a dezvăluit, de asemenea, un miliard de cafele care ar fi fost servite în mod normal în cafenele și care nu au mai ajuns niciodată în ceașcă.

 

Dar iată și veștile bune - sondajul care a fost realizat la Milano, Londra, Viena și București a dezvăluit că dintre toate lucrurile pe care oamenii le-au regretat în pandemie, a merge la o cafea cu prietenii a fost momentul care le-a lipsit cel mai mult.

Poate vă întrebați de ce am derulat acest studiu?

 

În primul rând, pentru că noi, la Julius Meinl, credem în valoarea momentelor mici dar semnificative.

 

În al doilea rând, pentru că am vrut să știm câte momente pierdute trebuie să compensăm cu campania noastră „Say hello”.

 

 

Așa cum spune Christina Meinl, Director General Julius Meinl Austria - „Căutăm să aducem lumea din nou laolaltă după ce pandemia ne-a despărțit”.

Și se pare că oamenii sunt dornici să facă exact ceea ce își propune  campania „Sau hello” - conform cercetării, oamenii au acum mai multe șanse să înceapă o conversație cu un străin decât în vremurile pre-pandemice.

 

În plus, unul din cinci persoane întrebate a spus că locul în care va începe cel mai probabil o nouă conversație ar fi o cafenea.

 

În timpul acestei cercetări, ne-am consultat și cu un psiholog de renume internațional, profesorul Geoffrey Beattie, pentru a vedea ce cum interpretează concluziile sondajului.

 

„Au fost multe lucruri pe care oamenii le-au ratat în timpul perioadei de lock-down - dar o întâlnire față în față, o conversație, o interacțiune umană reală este ceea ce au regretat mai mult decât orice. Contactul uman este extraordinar de important pentru bunăstarea noastră ”, a spus profesorul Beattie.

 

Este evident că oamenii doresc legături sociale după ce s-au separat atât de mult timp, iar noi, la Julius Meinl, ne propunem să le oferim un alt motiv pentru a le avea. Despre asta este vorba în campania noastră.

De asemenea, ne propunem să le oferim clienților noștri o doză bună de speranță și pozitivitate cu fiecare ceașcă de cafea pe care o oferă drept cadou și o primesc ca parte a campaniei și să salutăm zilele mai bune - pline de numeroase întâlniri în cafenele și întâlniri sociale aleatorii care ne îmbogățesc zilele viitoare.

Partajare articol