Podrška našeg prodajnog tima

Želite li privući više gostiju svojom kafom? Možda je vaš tim strastven, ali mu nedostaje samopouzdanja? Ili možda trebate da budete delotvorniji? Julius Meinl ima potpuno obučen i ljubazan tim spreman da vam pruži podršku. Bez obzira želite li svoju uslugu podići na viši nivo, poboljšati prezentaciju ili organizovati inspirišući događaj, mi smo tu za vas.

 

Kontaktirajte naš prodajni tim

Mi smo produžena ruka vašeg tima

Usluga posluživanja kafe zahteva stručnost. Predstavnici prodaje, menadžeri, baristi i stručnjaci za kafu Julius Meinl temeljno su obučeni u skladu s međunarodnim standardima. Znamo da vam je za postizanje optimalnog ukusa kafe u svakoj šoljici potrebno ne samo dobro prženje, već i precizno mlevenje i pripremanje kafe. Spremni smo podeliti svu našu stručnost sa vama.

Na primer, dobijanje savršenog espressa zavisi od podešavanja aparata za kafu, karakteristika zrna, kvaliteta vode, pa čak i vremenskih uslova.

Ako želite, možemo osposobiti vaše kolege da postanu baristi visokog samopouzdanja, pripremajući kafu i čaj sa stilom.

Takođe imamo veliki i stručan servisni tim, sa uslužnim tehničarima koji posećuju klijente na licu mesta. Oni pored naših mogu održavati i vaše aparate za kafu.

Osnivač kompanije Julius Meinl

Julius Meinl

Kako vas možemo uslužiti?

Želite li da razgovarate sa nama?

Obratite se našem prodajnom timu.

Kontaktirajte nas

Obuka vašeg tima

Kafa je odabir načina života. Zahtevi i očekivanja u pogledu ukusa, kvaliteta i raznolikosti postaju sve veći i veći. Tokom više od 150 godina stekli smo bogato znanje i iskustvo u uzgajanju, prženju i posluživanju kafe. Potrebno vam je stručno osposobljeno osoblje za pružanje iskustva kafe koju traže vaši gosti. Naš prodajni tim sa zadovoljstvom nudi obuke i savete koji će vam značiti. Uvek nam je zadovoljstvo da pomognemo.

 

Savršena kafa

Savršen čaj

Održavanje aparata

Kako bi se zagarantovao kvalitet u šoljici, aparati i mlinovi moraju redovno da se proveravaju i šteluju.Voda je takođe bitan faktor koji utiče na kvalitet napitka a mi možemo proveravati i njen kvalitet, sastav i tvrdoću i savetovati vas u vezi s bilo kojim izazovom.

Pravilno rukovanje aparatima za kafu i mlinovima i njihovo svakodnevno čišćenje čine razliku u kvalitetu kafe. Održavanje i popravke izvodimo brzo i u većini slučajeva na licu mjesta. To svodi zastoje u radu na minimum, a mogu se isporučiti zamenski aparati koji će vam omogućiti nastavak rada nesmetano, ukoliko ipak dođe do većeg kvara aparata ili mlina.

Istražite naše usluge

Savršena šoljica

Postanite stručnjak za besprekorno posluženu kafu i čaj koristeći našu stručnost i preko 150 godina iskustva.

Možemo vas provesti kroz put od lista ili zrna do šoljice, pružajući vam uvid u svaku fazu, od mešanja preko pakovanja do klasičnih bečkih recepata za kafu.

 

Istražite našu stručnost za kafu i čaj