Брандинг, който разказва история

Всеки бизнес трябва да се чувства отличителен. С брандиране, активиране и портфолио стратегии можете да насърчите хората да дойдат и да се отпуснат във вашите обекти. Нашият екип може да ви помогне да увеличите приходите чрез маркови материали и дейности.

Насочете трафика към вашите търговски обекти

За да привлечете клиенти и да ги насърчите да изпробват вашата услуга, имате нужда от правилната концепция за вашата аудитория. Искат ли да се отпуснат с познати любими и да се насладят на традиционни рецепти или да опитат нови тенденции и необичайни смеси? Търсят ли бърза услуга или да отделят време с уникален ритуал?

Нашият маркетинг екип разполага с ноу-хау и опит за разработване на успешни концепции, които ще се харесат на вашите клиенти, ще задоволят техните нужди и ще повишат вашите продажби. Нека пленим вашите клиенти заедно.

Духът на виенското кафене

Julius Meinl е посланик на културата на виенското кафене от 1862 г. Непрекъснатият чар и привлекателността на тези много обичани заведения е признат в световен мащаб от ЮНЕСКО. Той може да бъде оживен в специфични търговски и комуникационни дейности.

 

Открийте нашата кафе

Известни със своето първокласно качество, името и логото на Julius Meinl са широко признати. Нашите стилни маркови материали привличат и успокояват клиентите по целия свят.

 

Ние предлагаме гама от чаши, табели, професионално облекло и други аксесоари както в модерни, така и във вечни стилове. Нашият екип е щастлив да разработи индивидуални творчески концепции и може да изкуши вашите гости с карти с меню, палатки за маса, плакати, закачалки за врати и други.

 

Прочетете още

Запалете интереса, вдъхнете доверие

Услуга, за която си струва да останете

Едно кафе във Виена традиционно се сервира в порцеланова чаша, заедно с чаша вода с лъжица, балансирана отгоре - всичко се доставя на сребърен поднос заедно с вестника за деня. Поръчвайки това, клиентът има право да се задържи с часове, попивайки атмосферата.

 

Вижте чаши, оборудване и други

Виенското кафене е като втората ми всекидневна - тук печеля ежедневното си вдъхновение.

За висококачественото кафе опаковката е важна и ние разработихме нашата с най-голямо внимание. Тя не само запазва прекресните аромати и защитава качеството, но и привлича вниманието.

 

Международно признатият дизайнер Матео Тун разработи професионалната линия Julius Meinl, вдъхновена от темата на Wiener Werkstätte, артистичен жанр, основан от Йозеф Хофман през 1903 г. Той използва модели, за да създаде наистина отличителен дизайн, съчетавайки нашето наследство със съвременното изкуство, за да донесе творчески усет мястото на провеждане.

Дизайн за бизнес клиенти

Уникалният дизайн на нашата домашна гама кафе обединява следните елементи:

  • Брандиране с ароматен мотив: ценителят на кафето наслаждава момент на удоволствие
  • „Wiener Werkstätte“: ексклузивни модели в този стил украсяват вариантите
  • Шрифтове, вдъхновени от Виенския модерн, внасящи блясъка на 19-ти век в днешния ден

Дизайн за продукти за дома

Защо има събитие Julius Meinl?

  • Увеличете удовлетвореността и лоялността на клиентите
  • Изненадайте и се ангажирайте заедно с клиентите си чрез нашите маркетингови активности
  • Развълнувайте клиентите си, като им предлагате момент на вдъхновение
  • Популяризирайте вашето събитие с маркетингова активност на място или чрез онлайн реклама
  • Нека вашата кампания бъде отразена от дигитални и печатни медии по целия свят
  • Поканете клиенти и колеги да допринесат за по-добрия свят с нашите глобални инициативи

Ангажирайте клиентите със събития

Отделете малко време, за да разгледате нашата хронология

1900
1924

Известният дизайнер Джоузеф Биндер създава емблематичното лого на Julius Meinl. Виенският художник беше помолен от Julius Meinl II да създаде измислен герой, който да представя историята за това как кафето се е появило във Виена. Биндер помоли млад османски кафе специалист да вдигнал чаша с кафе към устата си и да отпие.

2004

Италианският дизайнер Матео Тун пресъздава логото в неговата опростена, монохромно-червена форма. Класическото лого му напомня за виенски барокови ангели и той включва това в своя дизайн.

2008

По време на Европейското първенство по футбол през 2008 г. Julius Meinl построява най-голямото кафене в света между музеите по естествена история и историята на художествените музеи на виенския Ringstrasse.

2012

Julius Meinl празнува своята 150-годишнина. Компанията провежда специално събитие на известния Грабен във Виена. В продължение на една седмица привличащо вниманието кафене, оформено като огромна еспресо машина - „Meinl’s Café 150“ - стои на една от най-оживените улици в града от висок клас, привличайки както туристи, така и местни жители.

2013

1-ви oктомври С изтичането на празниците пътниците в метрото в Букурещ са изненадани от цял вагон, украсен със стихове, написани на пост-готвене, готови да бъдат прибрани вкъщи като сувенири. In a morning press conference, opinion leaders discuss the importance of poetry in our daily lives. The surprise continues with another subway carriage brightening up the passengers’ day with poetry on their way back home.

2013

25-ти oктомври Над 6300 души пишат стихове, рими или стихове - без да са художници, поети, музиканти или писатели. Стиховете, написани върху салфетки, се използват като валута в замяна на кафе Julius Meinl в цяла Румъния. За един ден цената на кафето не се изразява в пари, а в думи.

2013

15-ти ноември Julius Meinl представя кафене, посветено на поезията в Букурещ. Вътре робот пише думите на нашето поколение по стените. Стиховете, написани от робота - в реално време - се изпращат от клиенти и фенове чрез приложение на страницата на Julius Meinl във Facebook.

2015

Платете с поема е огромен световен успех. На Световния ден на поезията през 2015 г. над 100 000 души показват на света, че чувствата са по-ценни от парите. Нашата инициатива „Плати с поема“ е друга глава в нашата мисия да направим света по-добър със силата на поезията.

2016

Март Julius Meinl се обединява с Робърт Монтгомъри, чиято мисия е да поддържа поезията жива. Робърт Монтгомъри разпространява своите провокиращи мисли мисли чрез инсталации в неочаквани градски обекти, включително летище Темпелхоф в Берлин, градините на Лувъра, галерията C24 в Ню Йорк и под мостове в Източен Лондон. Хората, които минават оттам, четат и се наслаждават на стихове.

2016

Октомври Julius Meinl предизвиква хората в 10 държави да покажат отново чувствата си в първото издание на „Meet with a Poem“. Чрез нашето приложение за профил можете да замените снимката на профила си с поетична, за да откриете смислен начин за свързване. В Световния ден на кафето кафето за истинска любов е върху нас.

2017

Март. Всички сме уникални. Имаме различни работни места и навици. Но дори и да не говорим един и същ език, в нас има мощен глас, който никога не се губи в превода; това е гласът на нашите чувства. На Световния ден на поезията 2017 г. хората са поканени да събудят своите вътрешни поети.

2017

Октомври. Във всяка връзка нещата остават неизказани. Неща като: „Обичам те. Съжалявам. Липсваш ми. Благодаря ти. Не ходете. Бях сгрешил ... ”Думите не идват лесно, когато трябва да изписваме тези чувства. Но с насърчение можем да ги изразим по красив начин. На Световния ден на кафето 2017 празнуваме възможността да седнем с кафе и да кажем какво не е казано.

2018

Известният британски певец JP Cooper се присъединява към нашите движения, като пише нова песен. Ние показваме, че поезията е душата на музиката. Не винаги се е чувствал достъпен, но музиката е универсалният език, който помага на хората да се ангажират с текстовете и чувствата по неочаквани начини.

2019

Julius Meinl представя своята онлайн поредица „Chasing Poems“. В задвижван от технологии свят можете да се почувствате несвързани. Ние насърчаваме хората да се наслаждават на малките неща, да отпиват кафе и да бъдат в момента. Нашият глобален посланик, британският певец и композитор Том Одел гостува на първия епизод, излъчен в деня на „Плати с поема“ 2019.