Международни

Разкриване на вълнуващо кулинарно сътрудничество: Антонио Башур x Юлиус Майнл

Здравейте, любители на кафето и десертите! Имаме някои невероятно вкусни новини, които да споделим с вас. Барабани, моля... Развълнувани сме да разкрием най-новото си сътрудничество с маестро и автор на сладкиши, Антонио Башур! Заедно се впускаме в кулинарно пътешествие, което ще отведе вашите вкусови рецептори на дива езда.

Антонио Башур, мозъкът зад умопомрачително креативните десерти, открива любовта си към всичко сладко в ранна възраст, докато управлява семейната пекарна. Неговият изключителен талант му спечели заслужената титла на един от най-добрите сладкари в Америка през 2011 г. И ако това не беше достатъчно, той наскоро спечели наградата за най-добър сладкар в света от престижната фондация за най-добри готвачи. Говорим за десерти закралски особи!


С впечатляваща кариера, Антонио разпръсна магията си в кулинарния свят, оставяйки след себе си диря от апетитни творения в реномирани хотели и сладкарници, включително легендарния St. Regis в Маями. Той също така е и пекарски предприемач, като успешно е отворил две пекарни и един ресторант в Маями. И да не забравяме неговите шест необикновени книги, които демонстрират кулинарния му опит.Сега идва най-добрата част. Антонио подбра ръчно нашето кафе, за да придружава неговата наградена сладкарница и ресторанти в слънчев Маями. Когато го попитаха за нашето сътрудничество, той не можа да сдържи вълнението си: „Всяко необикновено творение започва с най-добрите съставки. Кафето Julius Meinl въплъщава перфектната хармония от изключителни аромати и първокласно качество и е идеалният спътник за моите десерти.“


A и познай какво? Антонио напълно съчетава ценностите на нашата марка, които включват традиция, елегантност и силен ангажимент към социална и екологична отговорност. Той цели да разпространява радост и щастие чрез храна и напитки, точно като нас. Освен това той дава големи палци на усилията ни за устойчивост, включително нашето сертифициране за органични продукти и за честна търговия. Изчервяваме се!


Пригответе се за кулинарна експлозия от вкусове! Антонио ще се появи на ключови събития, включително страхотния Host Milano, където ще работи в тясно сътрудничество с екипа на Julius Meinl, за да създаде някои наистина сладки деликатеси.Останете на линия, приятели кулинари, защото ние ще ви държим в течение с всички изкушаващи подробности. Пригответе се да се насладите на апетитните лакомства на Антонио Башур, съчетани с изключителната смес от кафе на Julius Meinl. Това е съвпадение, направено в кулинарния рай и ние нямаме търпение да споделим това необикновено приключение с вас! 


Останете на линия и подгответе тези вкусови рецептори!

Споделете статия