Egy kávé márka saját története

Minden vállalkozásnak meg kell különböztetnie magát. Márkaépítéssel, aktivációkkal és portfólió-stratégiákkal ösztönözheti az embereket, hogy jöjjenek el kikapcsolódni az Ön üzletébe. Csapatunk márkázott anyagok és tevékenységek révén segíthet a bevétel növelésében.

Irányítsa a forgalmat az üzletekbe

Ahhoz, hogy vonzza az ügyfeleket és ösztönözze őket a szolgáltatás kipróbálására, a közönség számára megfelelő koncepcióra van szükség. Vajon az ismert kedvencekkel szeretnének kikapcsolódni és a hagyományos recepteket élvezni, vagy kipróbálnának új trendeket és szokatlan keverékeket? A gyors kiszolgálás a fontos számukra, vagy pedig egy sajátos szertartásként élik meg a kávé- és teafogyasztást? 

Szakértő és tapasztalt marketing csapatunk sikeres koncepciókat tud kidolgozni, amelyek vonzóak lesznek az ügyfelek számára, kielégítik az igényeiket és növelik az eladásokat. Vonzzuk be közösen ügyfeleit!

A bécsi kávéház szelleme

Julius Meinl 1862 óta a bécsi kávéházi kultúra nagykövete. Az UNESCO világszerte elismeri ezeknek az imádott helyszíneknek időtálló varázsát és vonzerejét. Ez a sajátságos hangulat márkaépítéssel és kommunikációs tevékenységekkel valósítható meg.

 

Ismerje meg kávéházi kultúránkat

A prémium minőségről ismert Julius Meinl név és logó széles körben elismert. Stílusos reklámanyagaink vonzzák és megerősítik az ügyfeleket szerte a világon.

 

Csészék, táblák, személyzeti ruhák és egyéb kiegészítők széles választékát kínáljuk, modern és időtlen stílusban. Csapatunk örömmel fejleszt személyre szabott kreatív koncepciókat, és étlapkártyákkal, asztali táblákkal, plakátokkal és egyéb felszerelésekkel csábíthatja vendégeit.

 

Bővebben

Keltse fel az érdeklődést és építsen bizalmat

"A bécsi kávéház olyan, mint a második nappali - itt nyerem a mindennapi ihletet."

A csomagolás kiemelt fontossál bír a prémium kávé esetében, ezért sajátunkat a legnagyobb gondossággal fejlesztettük ki. Nem csak megtartja a gyönyörű aromákat és védi a minőséget, hanem egyben figyelemfelkeltő is.

 

A sztártervező, Matteo Thun fejlesztette ki a Julius Meinl professzionális vonalát, amelyet a Wiener Werkstätte, a Josef Hoffmann által 1903-ban alapított művészeti műfaj témája ihletett. A minták segítségével egy valóban könnyen megkülönböztethető formatervet készített, amely ötvözi a kávéházi örökséget a kortárs művészettel és ezzel teremt kreatív hangulatot a helyszínen.Design professzionális ügyfelek számára

Egyedi kialakítású otthoni kávépalettánk a következő elemeket egyesíti:

  • Aroma motívummal ellátott márkajelzés: a kávéfogyasztó örömére
  • „Wiener Werkstätte” minta: exkluzív minták ebben a stílusban díszítik a csészéket
  • A bécsi szecesszió ihlette betűtípusok, amelyek a 19. századi csillogást viszik napjainkbaDesign az Ön otthonában

Miért szervezzen Julius Meinl eseményt?

  • Lepje meg és építsen kapcsolatot ügyfeleivel márka aktivációkon keresztül
  • Hozza izgalomba ügyfeleit egy pillanat inspirációt kínálva nekik
  • Növelje a vásárlók elégedettségét és hűségét
  • Hirdesse rendezvényét point-of-sale anyagokkal és digitális eszközökkel
  • Kommunikálja kampányát világszerte a digitális és a nyomtatott média eszközeivel
  • Hívja meg az ügyfeleket és a kollégákat, hogy globális kezdeményezéseinkkel járuljanak hozzá egy jobb világhoz

Vonzza ügyfeleit eseményekkel

Szánjon egy percet az idővonalunk böngészésére

1900
1924

A híres designer Joseph Binder elkészíti az ikonikus Julius Meinl logót. A bécsi poszterművészt Julius Meinl II. kérte fel egy kitalált karakter létrehozása, amely a kávé Bécsben való megjelenésének történetét ábrázolja. Binder egy fiatal oszmán kávészakértőt rajzolt, aki csészét emel a szájához.

2004

Matteo Thun olasz sztártervező egyszerűsített, monokróm-vörös formában tervezi újra a logót. A klasszikus logó a bécsi barokk angyalokra emlékezteti, és ezt beépíti a tervezésébe. Thun nemcsak a logó újratervezéséért volt felelős, hanem 3 dimenzióba történő adaptálásáért is. A piros kalap központi szerepet játszik ebben a kialakításban, amit fejjel lefelé a csészék, a kancsók és a poharak formájában fedezhetünk fel. „A tipikus Meinl logó fantasztikus - rendkívül kecses. A hagyományokat és az úttörő szellemet jelképezi - nevezetesen azért, hogy kávét vigyen Ausztriába. Új festékréteget adtunk az alaknak, és megpróbáltuk megragadni a bécsi kávéházi kultúra eleganciáját.”

2008

Julius Meinl a világ legnagyobb kávéházát építi meg a Természettudományi és Művészettörténeti Múzeumok között a bécsi Ringstrasse-n a 2008-as labdarúgó Európa-bajnokság alatt.

2012

Julius Meinl 150. évfordulóját ünnepli. A társaság különleges rendezvényt tart a híres bécsi Graben-en. A város egyik legforgalmasabb high-end utcáján egy hétig áll egy figyelemfelkeltő, hatalmas eszpresszógép formájú kávéház - a „Meinl’s Café 150” -, amely a turistákat és a helyieket egyaránt vonzza.

2013

Október 1. Az ünnepek végeztével a bukaresti metró utasai meglepődnek, mikor egy egész szerelvényt post-it-okra írt versek díszítenek, amelyeket az emberek ajándékként hazavihetnek. Egy reggeli sajtótájékoztatón a véleményvezérek megvitatják a költészet fontosságát mindennapi életünkben. A meglepetés egy újabb metrókocsival folytatódik, amely versekkel színesíti a hazafelé tartó utasok napját.

2013

Október 25 Több mint 6300 ember ír verseket, mondókákat vagy verseket anélkül, hogy művész, költő, zenész vagy író lenne. A szalvétákra írt verseket pénznemként használják cserébe egy Julius Meinl kávéért egész Romániában. Egy napra a kávé költségét nem pénzben, hanem szavakban fejezik ki

2013

November 15 Julius Meinl egy költészetnek szentelt kávéházat mutat be Bukarestben. Odabent egy robot írja generációnk szavait a falakra. A robot által írt verseket - valós időben - az ügyfelek és a rajongók a Julius Meinl Facebook-oldalán található alkalmazás segítségével küldik be.

2015

A “Fizess Verssel” hatalmas globális siker. A 2015-ös költészet világnapján több mint 100 000 ember mutatja meg a világnak, hogy az érzések értékesebbek a pénznél. A „Fizess Verssel” kezdeményezésünk újabb fejezet a missziónkban, hogy a világot jobbá tegyük a költészet erejével.

2016

Március Julius Meinl összeáll Robert Montgomery-vel, akinek feladata a költészet életben tartása. Robert Montgomery gondolatébresztő üzeneteit váratlan városi helyszíneken, köztük a berlini Tempelhof repülőtéren, a Louvre kertjében, a New York-i C24 galériában és Kelet-London hídjai alatt terjeszti. Az elhaladó emberek olvassák és élvezik a verseket

2016

Október. Julius Meinl a „Találkozz Verssel” első eseményén 10 ország lakosságát hívja fel, hogy mutassák meg újra érzéseiket. A profilalkalmazásunk segítségével kicserélheti profilképét költői képre, hogy könnyebben tudjon kapcsolódni. A Kávé Világnapján az igazi szerelemért való kávé rajtunk múlik.

2017

Március Mindannyian egyediek vagyunk. Különböző munkánk és szokásaink vannak. De ha nem is ugyanazt a nyelvet beszéljük, van bennünk egy erőteljes hang, amely soha nem téved el a fordításban; ez az érzéseink hangja. A 2017. évi Költészet Világnapján az embereket felkérjük, hogy ébresszék fel belső költőiket.

2017

Október Minden kapcsolatban bizonyos dolgok kimondatlanok maradnak. Ilyenek például: „Szeretlek. Sajnálom. Hiányzol. Köszönöm. Ne menj. Tévedtem ... ”A szavak nem jönnek könnyen, amikor ezeket az érzéseket ki kell mondanunk. De biztatással gyönyörűen kifejezhetjük őket. A 2017-es Kávé Világnapján megünnepeljük a lehetőséget, hogy leülhetünk egy kávé mellé, és elmondhatjuk, ami kimondatlanul maradt.

2018

A híres brit énekes, JP Cooper új dal megírásával csatlakozik mozgalmainkhoz. Megmutatjuk, hogy a költészet a zene lelke. Bár nem mindig érthető, de a zene az az univerzális nyelv, amelynek segítségével az emberek nem megszokott módon kapcsolódhatnak a dalszövegekhez és az érzéseikhez.

2019

Julius Meinl bemutatja online sorozatát, Versek üldözése címmel. Egy technológia által vezérelt világban kapcsolódások nélkül érezhetjük magunkat. Arra biztatjuk az embereket, hogy élvezzék az apróságokat, kortyoljanak egy kávét és legyenek jelen a pillanatban. Globális nagykövetünk, a brit énekes, dalszerző, Tom Odell társ-műsorvezetője az első epizódnak, amely a 2019-es ‘Fizess egy verssel’ napon került adásba.

2020

Julius Meinl piacra dobja új INSPRESSO kapszuláját, amely 7 különböző, teljesen biológiailag lebomló anyagból készült kapszulából áll. Ez újabb kis lépést jelent egy jobb bolygó felé számunkra és a jövő generációink számára.

2020

Julius Meinl piacra dobja új INSPRESSO kapszuláját, amely 7 különböző, teljesen biológiailag lebomló anyagból készült kapszulából áll. Ez újabb kis lépést jelent egy jobb bolygó felé számunkra és a jövő generációink számára.

2020

Julius Meinl piacra dobja új INSPRESSO kapszuláját, amely 7 különböző, teljesen biológiailag lebomló anyagból készült kapszulából áll. Ez újabb kis lépést jelent egy jobb bolygó felé számunkra és a jövő generációink számára.

2020

Julius Meinl piacra dobja új INSPRESSO kapszuláját, amely 7 különböző, teljesen biológiailag lebomló anyagból készült kapszulából áll. Ez újabb kis lépést jelent egy jobb bolygó felé számunkra és a jövő generációink számára.

2020

Julius Meinl piacra dobja új INSPRESSO kapszuláját, amely 7 különböző, teljesen biológiailag lebomló anyagból készült kapszulából áll. Ez újabb kis lépést jelent egy jobb bolygó felé számunkra és a jövő generációink számára.