Оборудване, чаши и още

Създайте подходящата атмосфера за вашите клиенти с професионални кафе машини, чаши и комплименти. Ние предлагаме пълна гама, от еспресо машини до бариста инструменти, държачи за менюта и маркови светлинни знаци.

 

Свържете се с нас

Създайте вашето кафе изживяване

Когато сервирате топли напитки, финалните щрихи правят всичко различно. От вашите салфетки до бисквити до биоразградими чаши за кафе с кафе, вдигнете преживяването с Julius Meinl.

Ние предлагаме на хотели, кафенета, ресторанти и други фирми всичко, от което се нуждаят, за да предоставят отлично обслужване, от входа на заведението, бара и плота до масата.

Чаши и комплименти

Има ли вкус на напитка по-добре в правилната чаша? Разбира се! Виенски меланж трябва да се сервира в порцеланова чаша върху сребърен поднос с чаша вода отстрани. Ето защо ви предлагаме всичко, което може да ви е необходимо за сервиране на топли напитки, от чаши до порцеланови чаши, халби и подноси.

 

Можете също да добавите традиционни комплименти като бадеми или вафли, които да поднесете с кафето си. С лакомство за всички сетива, клиентите ви ще продължават да се връщат за още.

 

 

Вижте чаши и аксесоари

Професионално оборудване

Кафемашините са еволюирали, за да съчетаят отличените във времето техники с модерни технологии. Ние предлагаме пълна гама, от напълно автоматични кафе машини до кафемелачки и дори охладители за мляко и машини за сладолед.

 

С наличното пълно обучение можете да бъдете уверени в постигането на изключителни резултати всеки път. Нашето оборудване е не само надеждно, но и иновативно проектирано със съвременен вид.

 

Вижте машини и оборудване