Oprema za pripremanje kafe, šoljice i još mnogo toga

Stvorite pravi ambijent za svoje goste pomoću profesionalnih aparata za kafu, barista alata, šoljica, svetlećih reklama i ostali sitnih detalja.

 

Kontaktirajte naš prodajni tim

Stvorite jedinstveno iskustvo u svom caffe baru

Kada poslužujete tople napitke, završni detalji su ti koji čine razliku. Podignite iskustvo uz Julius Meinl, od šećera, meda, salveta do biskvita i biorazgradivih čaša za poneti.

Obezbeđujemo hotelima, kafićima, restoranima i drugim poslovnim subjektima sve što je potrebno za pružanje vrhunske usluge - od ulaza u prostor, bara i šanka do stola.

Šoljice i završni detalji

Ima li kafa bolji ukus u pravoj šoljici? Naravno! Bečki melange mora se poslužiti u porcelanskoj šoljici na srebrnom poslužavniku sa čašom vode sa strane. U mogućnosti smo vas snabdeti svime što vam treba za posluživanje toplih napitaka, od šoljica za kafu, šolja za čaj do poslužavnika za posluživanje.

 

Takođe možete poslužiti tradicionalne dodatke  poput biskvita koje ćete poslužiti uz kafu ili čaj. Uz poslasticu za sva čula, vaši će se gosti vraćati po još.

 

 

Pogledajte naše šoljice i završne detalje

Oprema za pripremu kafe

Aparati za kafu evoluirali su tako da kombinuju tradicionalne tehnike i naprednu tehnologiju. Nudimo kompletan asortiman, od potpuno automatskih aparata za kafu do mlinova za kafu, pa čak i ledomata i mašina za pranje čaša.

 

Uz dostupnu edukaciju vašeg osoblja, svaki put možete biti sigurni u postizanje izvanrednih rezultata. Naša oprema nije samo pouzdana, već je i inovativno dizajnirana i savremenog izgleda.

 

Pogledajte aparate i opremu