I DO IT MEINL WAY MANIFESTO

Lako je upasti u gužvu i haos svakodnevice. Emailovi, poruke, vesti, notifikacije, sastanci... Život kao da nikada nije bio brži. 


Čini li se i vama da vreme prolazi prebrzo?


Hajde da se za trenutak zaustavimo. I udahnemo duboko. 


Ima nešto opojno u tim kratkim trenucima ispijanja kafe. U tom trenutku neke lepe usamljenosti ili, pak, radosti podeljene sa dragima. Bilo da ste kod kuće ili ste u omiljenom kafeu, dozvolite svom srcu da nađe utehu u jednostavnom zadovoljstvu kakvo donosi – šolja Julius Meinl kafe. 


Zato, prigrlite naš JULIUS MEINL WAY, koji ceni vreme uživanja. Izvršna direktorka Julius Meinl Austrija

Christina Meinl

Novom kampanjom želimo da ljudima promenimo perspektivu kad je reč o ispijanju kafu, da im pokažemo da to nisu samo trenuci opuštanja već prava proslava života.

A mi, u Julius Meinl, obećavamo da ćemo vam pružiti više od - šolje kafe. Sa svakim gutljajem, vodimo vas u srce čuvene kulture bečkih kafea. Na mesto uživanja u trenucima.


Naša kafa je u samoj srži kulture bečkih kafea. Ova tradicija je toliko važna za naš identitet da se našla i na UNESCO listi nematerijalnog kulturnog nasleđa. 


Julius Meinl otvara za vas vrata ka ovom jedinstvenom kulturnom iskustvu.   


Poslujte sa nama

Za poslovanje

Naš posao je da vašim gostima obezbedimo nezaboravno iskustvo uživanja u kafi i čaju. Duže od 160 godina pravimo premium kafu i unapređujemo koncept služenja. Ako ste moderan kafe bar, restoran ili elegantan hotel – hajde da sarađujemo. 


Pogledajte našu ponudu

Naša ekspertiza

Premijum kafa, poreklom iz regija između 23° severne i 25° južne geografske širine. Fina obrada, pažljivo sortiranje i transport. Mešanje, prženje, pakovanje. 

Stroga kontrola kvaliteta. Za sve to je potrebna ekpertiza. Imamo je duže od 160 godina.   


Pogledajte našu ponudu