O brendu Julius Meinl

Julius Meinl proizvodi vrhunsku kafu i čaj još od davne 1862. godine poslužujući neodoljive tople napitke. Sa više od 150 godina iskustva i inovacija iza sebe, delimo svoju stručnost i jedinstvenu uslužnu kulturu s ugostiteljskim objektima širom sveta. U nastavku istražite našu priču.

Kako vas možemo uslužiti?

  • Julius Meinl osnovan je 1862. godine
  • Zadovoljstvo nam je usluživati 50.000 kupaca širom sveta
  • U 63 Meinl šoljice kafe se uživa svake sekunde
  • Danas u svetu imamo preko 1000 zaposlenih
  • Naša kompanija je prisutna u 70 zemalja
  • Proizvodne objekte za prženje kafe imamo u Austriji i Italiji
  • Promet u 2019. godini: 185,7 miliona eura

Istražite našu priču

Jedna porodica, globalna zajednica

Julius Meinl svakodnevno uslužuje 5 miliona ljudi, a svake godine više od 2 milijarde - donoseći vrhunsku kafu i čaj I tako ulepšavajući svaki trenutak u toku dana. Mi smo međunarodna uspešna austrijska porodična kompanija koja nudi visokokvalitetne proizvode kafa i čajeva.

 

Saznajte više o nama

Istorija zajedničkih inovacija

Naš ambiciozni osnivač napravio je revoluciju u prženju kafe postupkom koji je sam razvio. Od tada smo u bliskom partnerstvu sa farmerima, pržionicama i baristima razvijali posebne mešavine prženih kafa i mešavine jedinstvenog porekla. (Single origin).

 

Saznajte više o našoj istoriji

Održivost u proizvodnji vrhunske kafe i čaja

Želimo da učinimo svet boljim mestom za život, malim, ali smislenim koracima. Održivost je za nas više od prazne reči. Živimo je, verujemo u nju, razmišljamo o njoj i uvereni smo da je to jedini put napred.

 

Pročitajte više o održivosti

Kultura bečkih kafea

Kada ljudi sednu na piće i razgovaraju u prijatnom okruženju, uživaju u datom trenutku. Julius Meinl proizvođač je čaja i kafe koje su oblikovali Kultura bečkih kafea i njeni rituali, zadovoljstva i posebna atmosfera.

 

Otkrijte kulturu bečkih kafea