Novosti

Generalno

Umetnost ispijanja bečke kafe

17.02.2023

Lagano ispijanje kafe je novi trend u usponu i najverovatnije je inspirisan kulturom bečkih kafea. Zato odvojite malo vremena da se opustite i dozvolite nam da vas odvedemo u jedinstvenu atmosferu prave bečke kafeterije.

Generalno

Espresso Tonik: vaš novi omiljeni recept za Ice Coffee

18.01.2023

Februar je tu i svima nam je dosta hladnih i mračnih zimskih dana. Ali nešto posebno je već u vazduhu.... da li osećate? Tako je, proleće je iza ugla! A da biste bili u sunčanom raspoloženju, za vas smo pripremili pravu stvar. Espresso tonik - klasičan recept za ledenu kafu koji se ne sme propustiti.

Generalno

Eco Friendly praznici: 24 načina kako da učinite vaš ritual ispijanja kafe ekološki prihvatljivim

21.11.2022

Praznična groznica i odbrojavanje do novogodišnje noći su neizostavni ritual za većinu od nas. Volimo razmenu poklona i praznična okupljanja uz obaveznu šoljicu omiljene kafe. A šta mislite da ih učinimo Eco Friendly? Kako da vašu ceremoniju ispijanja kafe učinite ekološki prihvatljivom i da novu godinu započnete malim ali značajnim koracima za zdraviju planetu? Julius Meinl je pripremio 24 mala saveta za vas!

Generalno

Na Međunarodni dan kafe sadimo stabla sa Jane Goodall

21.09.2022

Povodom međunarodnog dana kafe činimo šoljicu kafe još značajnijom. U jedinstvenom partnerstvu sa ekološkom aktivističkom organizacijom, Institutom Jane Goodall (JGI), posadićemo preko 20.000 stabala u ime naših ugostiteljskih partnera koji svojim gostima poslužuju našu odgovorno nabavljenu kafu iz Programa Colombian Heritage. | Foto: © Jane Goodall Institute

Generalno

Porodični tajni recept Julius-a Meinl-a plus 160 godina stručnosti stvaraju novi koncept bečke kafe iz 1862.

21.09.2022

Gospodin Meinl, osnivač kompanije je svaki dan započinjao dan ovom kafom.

Generalno

Dva letnja recepta za koktele zbog kojih šolju čaja više nikada nećete gledati na isti način

04.07.2022

Bez obzira da li je ranije umešan ili naknadno dodat, čaj daje harizmatičan izgled koktelima. Da ne spominjemo i niz aroma.

Učitaj još