Usluge i podrška vašem poslovanju

Kao porodična kompanija, verujemo u blisku saradnju sa svim našim kupcima iz ugostiteljske industrije. Naš tim ulaže sve napore u proaktivnu podršku, prilagođenim uslugama koje odgovaraju vašoj delatnosti. Oduševite svoje goste i iskoristite prilike za rast.

Lični pristup čini veliku razliku

Razgovor licem u lice ... pozdrav glavom ... lični pristup. Jedna smo od retkih kompanija koja isporuke proizvoda obavlja lično. Ovaj posvećeni pristup se proteže na sve što radimo, kroz našu trajnu podršku, osposobljavanje za bariste, održavanje aparata, brendiranje objekata i još mnogo toga.

Možda će vas i ovo zanimati...

Vrhunska premium kafa i čaj

Strastveni smo zaljubljenici u sve što je vezano za kafu i čaj. Od stručnosti naših uzgajivača kafe do naših bliskih partnerstava s plantažama čaja, sve se slaže u šoljici. Gosti to osećaju i zato uživaju u svakom gutljaju Julius Meinl proizvoda.

 

Saznajte više

Oprema za kafu, šoljice i ostali detalji

Stvorite pravi ambijent za svoje goste pomoću profesionalnih aparata za kafu, šoljica i ostale opreme. Nudimo čitav asortiman, od espresso aparata do barista alata preko brendiranih svetlećih reklama.

 

Saznajte više

Kafa i čaj... savršena šoljica

Koja je tajna naših preukusnih kafa i čajeva? Briga i predanost koju vodimo kroz svaki deo putovanja, od lista ili zrna na farmi ili plantaži, do šoljice u vašoj ruci.

 

Saznajte više