Usluge i podrška vašem poslovanju

Kao obiteljska tvrtka, vjerujemo u blisku suradnju sa svim našim klijentima u ugostiteljsvu. Naš tim ulaže sve napore u proaktivnu podršku, prilagođenim uslugama koje odgovaraju vašoj djelatnosti. Oduševite svoje goste i iskoristite prilike za rast.

Osobni pristup čini veliku razliku

Razgovor licem u lice... pozdrav kimanjem glavom... osobni pristup. Jedna smo od rijetkih tvrtki koja isporuke proizvoda obavlja osobno. Ovaj se posvećeni pristup proteže na sve što radimo, kroz našu trajnu podršku, osposobljavanje za bariste, održavanje aparata, ideje za kampanje i još mnogo toga.

Moglo bi vas i ovo zanimati ...

Izvrsna premium kava i čaj

Strastveni smo zaljubljenici u kavu i čaj. Od stručnih uzgajivača kave do naših bliskih partnera s plantaža čaja, sve se slaže u šalici. Gosti to osjete i uživaju u svakom gutljaju proizvoda Julius Meinl.

 

Saznajte više

Oprema za kavu, šalice i ostalo

Stvorite pravi ambijent za svoje goste pomoću profesionalnih aparata za kavu, šalica i sitnica koje čine razliku. Nudimo čitav asortiman, od espresso aparata do barista alata i brendiranih svjetlećih reklama.

 

Saznajte više

Kava i čaj... savršena šalica

Koja je tajna okusa naših kava i čajeva? Briga i predanost koju vodimo svakim korakom, od lista ili zrna na farmi ili plantaži do šalice u vašoj ruci.

 

Saznajte više