Кафе машини, на които можете да разчитате

Кафето с високо качество е задължително условие за успех в бизнеса. За да ви помогнем да сервирате само най-доброто кафе и чай във вашето заведение, ние предлагаме цялостна услуга, включваща иновативни кафе машини, кафемелачки, модерни полуавтоматични еспресо машини и друго оборудване като машини за лед.

Търговски кафе машини за вас

Когато избирате подходящото оборудване за вашия бар, зона за гости или кухня, има всякакви неща, които трябва да имате предвид. На самообслужване ли ще са или ще бъдат обслужвани от вашия екип? Колко място е на разположение? Ще бъде ли изложена машината? Денонощно ли ще е?

Независимо от вашите нужди, нашият екип може да ви помогне да решите как най-добре да поддържате клиентите си доволни. Всички наши търговски кафе машини и друго оборудване за кетъринг ви предлагат комбинация от модерна технология, висока производителност и стилен дизайн.

Контакти

Свържете се с нас, за да разберете повече

Свържете се с нас

Професионални кафемашини

Създавате първокласно кафе изживяване за вашите гости? Имате нужда от оборудване, на което винаги можете да разчитате. Намерете подходящите кафе машини, които са подходящи за вашия хотел, ресторант, кафене или офис с Julius Meinl.

 

Разполагаме с всичко - от полуавтоматични кафемашини за еспресо и капсулни кафе машини до филтри за вода и дори миялни машини. Оборудването е Всичко и се поддържа с подкрепата от нашия специален екип на място, за да осигури гладкото протичане на вашия бизнес

Може да се интересувате и от ...

Лично отношение от нашия търговски екип

Искате ли да привлечете повече клиенти? Екипът ви е мотивиран, но му липсва увереност? Или трябва да сте да по-ефективни? Julius Meinl има напълно обучен и приятелски настроен екип, готов да ви подкрепи. Независимо дали искате да издигнете услугата си на по-високо ниво, да подобрите представянето си или да организирате вдъхновяващи събития, ние сме точно тук.

Прочети още

Кафе и чай, обединени в цялостна концепция

Кафето и чаят се радват най-много, когато са опаковани и представени перфектно. Това означава да комбинираме нашите първокласни продукти с модерно оборудване и изключителни аксесоари като чаши и презентатори. Клиентите оценяват цялото сетивно изживяване.

Прочети още

Изискано и първокласно кафе и чай

Ние сме запалени по кафето и чая. От опита на нашите кафе-експерти до близките ни партньорства с плантации за чай, всичко това се събира в чашата. Ето защо клиентите се наслаждават на всяка глътка от продуктите на Julius Meinl.

Прочети още