Aparati za kavu u koje se možete pouzdati

Kava vrhunske kvalitete nužna je za poslovni uspjeh. Kako bismo vam pomogli poslužiti samo najbolju kavu i čaj u vašem baru, nudimo kompletnu uslugu koja uključuje inovativne aparate za kavu, mlince za kavu, najsuvremenije espresso aparate i ostalu opremu poput ledomata.

Aparati za kavu po vašoj mjeri

Pri odabiru odgovarajuće opreme za ugostiteljski objekt treba uzeti u obzir puno različitih elemenata. Kolika je predviđena dnevna potrošnja? Koliko je prostora na raspolaganju?  Koliko imate prostora za montiranje odgovarajućeg aparata?

Bez obzira na vaše potrebe, naš tim može vam pomoći pri odluci kako najbolje zadovoljiti svoje goste. Svi naši komercijalni aparati za kavu i ostala ugostiteljska oprema donose vam kombinaciju napredne tehnologije, visokih performansi i modernog dizajna.

Kontakt

Kontaktirajte nas i saznajte više

Kontaktirajte nas

Profesionalni aparati za vrhunsku kavu

Želite li stvoriti vrhunsko iskustvo ispijanja kave za svoje goste? Treba vam oprema na koju se uvijek možete pouzdati. Pronađite prave  aparate za kavu koji će podržati ambicije vašeg kafića, restorana, hotela ili ureda. 

 

Imamo sve, od poluautomatskih espresso aparata za kavu do aparata za kavu s kapsulama,  pa čak i perilica posuđa. Sve održava i podržava naš predan terenski tim kako bi osigurao vaše nesmetano poslovanje.

Moglo bi vas i ovo zanimati ...

Osobna podrška našeg prodajnog tima

Želite li privući veći broj gostiju svojom kavom? Možda je vaš tim strastven, ali mu nedostaje samopouzdanja? Ili ćete možda trebati biti učinkovitiji? Julius Meinl ima potpuno obučen i ljubazan tim spreman pružiti vam podršku. Bez obzira želite li svoju uslugu podići na viši nivo, poboljšati prezentaciju ili organizirati nadahnjujući događaj, mi smo ovdje.

 

Saznajte više

Kava i čaj upakirani u cjelovita rješenja

U kavi i čaju najviše se uživa kada su savršeno posluženi i prezentirani. Kombinirajte naše vrhunske proizvode s vrhunskom opremom i izuzetnim dodacima poput šalica i ostale opreme. Kupci cijene cjelovito osjetilno iskustvo.

 

Saznajte više

Izvrsna premium kava i čaj

Strastveni smo u svemu vezanim za kavu i čaj. Od stručnosti naših uzgajivača kave do naših bliskih partnerstava s plantažama čaja, sve se slaže u šalici. Zato gosti uživaju u svakom gutljaju Julius Meinl proizvoda.

 

Saznajte više