Първокачествен чай, избран за Вашия бизнес

Като пионер, Julius Meinl започва да внася свой собствен първокласен чай през 1894 г. За да сме сигурни, че ви предлагаме само най-добрите и вкусни чайове, ние разработихме партньорства с най-висококачествени плантации за чай и инвестирахме в усъвършенстване на процеса на приготвяне на чай от най-чистите аромати.

Всичко - от комуникационни материали до обучение

Прясно сварен чай е подходящ за всеки повод. Било то в кафене, ресторант или хотел, Julius Meinl предлага голямо разнообразие от вкусни чайове, както и рекламни материали за продажба като менюта или листовки, за да се адаптира към вашите нужди.

Всеки първокласен чай е изработен с най-голямо внимание от нашите експерти. От любимите класически вкусове като English Breakfast до необичайни смеси, включващи екзотични или флорални съставки, с които ще може да задоволите вкусовете на всеки клиент.  

Интересувате ли се от дегустация?

Свържете се с нас за повече информация

Свържете се с нас

Големи чайове

Перфектното решение за:

  • Хотелски салони
  • Кафенета
  • Ресторанти

 

Нашата колекция Big Bag предлага изключително качество в чайник. Всички чайове са биосертифицирани и са съставени от съставки, строго подбрани от някои от най-добрите световни плантации. От Darjeeling Happy Valley, в подножието на Хималаите, до ldulgashinna в Шри Ланка или Jamguri, от Assam Highlands в Северна Индия. Заведете клиентите си на пътешествие за сетивата.

Малки чайове

Перфектното решение за:

  • Хотелски зони за закуска
  • Стаи за гости
  • Конференции

 

Прекрасно пригодена, тази първокласна колекция от чай ви предлага широка гама от ароматни и фино подбрани рецепти в единични пликове. Всеки клиент може лесно да намери своя предпочитан избор и да се наслади на перфектната чаша. Всяка торбичка за чай е опакована индивидуално, за да гарантира най-пресния аромат и оптимален вкус.

Интересувате ли се от дегустация?

Свържете се с нас за повече информация

Свържете се с нас

Julius Meinl има страст към изключителен вкус и качество. Ето защо нашите насипни и пакетирани чайове са избрани, за да осигурят уникално изживяване. Тъй като качеството надхвърля вкуса, ние използваме доверена мрежа от водещи световни партньори за чай, които гарантират безопасно и надеждно качество на чайните продукти.

Премиум качество

Чайна академия

Искате ли да научите повече за чая? Искате ли да разберете по-добре разликите между произхода на чая? Искате да знаете повече факти, за да можете перфектно да образовате гостите си?

 

Елате и разгледайте продуктите ни заедно с нас. Нашата централна Академия за чай е във Виена и предлага различни видове задълбочено обучение. Щастливи сме да споделим нашата страст и ноу-хау с вас.

 

Свържи се с нас

Сервирайте перфектната чаша чай

Всеки заслужава добра чаша чай. Това започва с използването на първокласни чайове, но включва и атрактивна презентация и инструменти за професионално приготвяне и сервиране на чай. Всичко е в по-фините подробности. Нека Julius Meinl ви подкрепи, докато сервирате на гостите си перфектната чаша чай.

Научи повече

Може да се интересувате и от:

Експертен опит в областта на чая

Първокласният чай е кулминацията на всякакви елементи, от слънцето и почвата, до брането, стриването, смесването и много други. Пътуването от растение до чаша влияе върху крайния продукт, на който се радват вашите клиенти.

Прочети още

Услуги и поддръжка за вашия бизнес

Като семеен бизнес, ние вярваме, че работим ръка за ръка с всички наши клиенти в индустрията за хранителни услуги и кетъринг. Нашият екип полага всички усилия, за да ви подкрепи проактивно, с персонализирани услуги, подходящи за вашето предприятие. Нека зарадваме вашите клиенти и да използваме възможностите за растеж.

 

Прочети още

Чаши и финални щрихи

Помислете за момент, в който наистина сте се наслаждавали на чаша кафе. Не е само вкусът на напитката, а обслужването, представянето и въздействието му върху всички сетива. Ето защо ние сме майстори на онези завършващи щрихи, които издигат изживяването на кафе отвъд доброто, до изключително.

 

Прочети още