Международни

Как посланието на Julius Meinl „Повече от миг“ е за всички истории

Любителите на кафените зърна! Любителите на кафето, които сутрин говорят на първата си чаша, сякаш тя е единствената, която ги разбира - посланието на Julius Meinl „Повече от един момент“ е нещо повече от слоган, това е начин на мислене. Защото ние вярваме, че животът не е свързан с големите събития. По-скоро става въпрос за специалните малки моменти, които носят истински смисъл.

Насладата от добрата чаша кафе е свързано с ангажирането на всички сетива, за да вдъхнови пиещия да живее точно в този момент и да му се наслади пълноценно. Интересен научен факт е, че кофеинът не просто подсилва момента, а дори засилва способността ни да го запомняме.

 

Точно тази мозайка от моменти искаме да празнуваме всеки ден с нашата общност, обичаща кафето.

Моментите, в които да направите пауза, за да отделите време за себе си, моментите да се свържете с хората, които ви карат да се усмихвате и ви изпълват с топлина, когато ги видите.

 

Моментите, когато баристата забелязва редовен клиент да се приближава и вече започва да приготвя любимата му кафе напитка, още преди клиентът да седнал на масата, което го кара да се чувстват като най-специалния човек в заведението.

 

Или моментът, в който нашето кафе се пълни в чаша за вкъщи на човек, който има мини пауза за да отпразнува успешна идея за стартиране на нов бизнес.

 

Тогава Meinl има най-универсалният момент за всички тях - когато приятели се срещат заедно в кафене и потъват в естествен и познат поток от разговори, като само глътки от кафето им прекъсват бърборенето им.

 

Стремим се да подобрим малките моменти като тези, които придават смисъл на живота ни.

 

 

През последните няколко години на всички ни се напомни за стойността на присъствието в момента.

Това е универсална истина, която всички знаем, но все порядко си припомняме, защото животът през повечето време ни кара да препускане през дните си, както есенните листата се носят из въздуха, когато има силен вятър.  

 

Изминалата година и цялото това социално дистанциране ни показаха колко силно жадуваме за тази човешка връзка. Онези социални моменти, които усмислят деня ни и го изпълват с радост.

 

Ние Julius Meinl се стремим да бъдем марка кафе, която помага на хората да "натиснат пауза", да задържат живота за момент, за да могат да му се насладят и да го почувстват повече.

 

„Повече от миг“ е като водеща мисия за нашата марка и предизвикателство, с което ще се опитаме да създадем незабравими преживявания около всеки момент, който включва чаша Julius Meinl.

И рецептата, която ще приложим, за да постигнем това, е да живеем шумно и гордо от стълбовете на нашата марка - повече качество и опит, повече услуги, повече от това очарователно виенско наследство.

 

Julius Meinl има 160-годишна история , пълна с много значими моменти, за които говорим.

 

Подобно на това, когато първият магазин на Julius Meinl накара клиенти да влязат през вратите му за пръв път през 1862 г. и  ароматите от различните подправки ги заплени още от вратата.

 

Марката Julius Meinl е родена във виенските кафенета.

Всеки, който е прекарал време на едно от тези уникални места знае, че кафенето е убежище от времето и света навън.

 

Те са буквално предназначени за тази цел. Можете да се скриете в уюта на кафенето и да изживявате момента с часове.

 

Насочени към бъдещето, това са моменти на Julius Meinl, които искаме да пренесем по света с нашето кафе.

Споделете статия

Това също може да ви заинтересува

Международни

Духът на Виена

19.03.2021

Позволете ни да ви отведем на изследователско пътуване. Открийте духа на Виена и защо Julius Meinl е посланик на виенската култура на кафене - и компания с мисия да пренесе магията на Виена в света.