Általános

A mai nap érdekessége: A kávékapszulák iránti szeretet kombinálható a környezet iránti szeretetünkkel

Van egy jó hírünk - a kávé iránti szenvedélyes szerelme kombinálható a zöld életre irányuló erőfeszítéseivel. Mindezt úgy, hogy ugyan úgy élvezheti a reggeli kávéja kényelmét (és ízét) kávékapszulákkal.

Ha megfelelő kapszulákat használ, meg is van a megoldás

A saját konyhánkban főzött kávék minősége az egekbe emelkedett az elmúlt évek során. Sokunk erőfeszítései, hogyi baristává váljunk (igaz, senki sem helyettesítheti kedvenc kávézónk baristájának mosolyát, de érti, mire gondolunk) nagymértékben hozzájárult a kávékapszulák fejlődéséhez.

 

Most, mint minden gyorsan terjedő trendre, jó egy (vagy két) pillantást vetni, hogy milyen hatásai vannak a bolygóra, amelyen élünk és kávét iszunk.

A gyönyörű bolygónk nagyon fontos nekünk a Julius Meinlnál, és biztosak vagyunk abban, hogy önnek is, hiszen rákattintott erre a bejegyzésre.

 

Az elmúlt néhány évben kutatás és innováció révén környezetbarát kapszulákat fejlesztettek ki biológiailag lebomló anyagokból. Ez komposztálhatóvá teszi őket, ami azt jelenti, hogy minimális hulladékot termelnek, vagyis élvezhetjük a kávét annak tudatában, hogy egyszerre figyelünk a környezetre is.

 

Örökké az a célunk, hogy egy globális kávémárka legyünk, amely a fenntarthatósági fronton teszi a dolgát, és teljesen elkötelezett az öko-felelősségeink iránt.

 

Annak érdekében, hogy mindannyian a legjobb döntéseket hozzuk a bolygó számára, összeszedtünk néhány dolgot, amelyeket tudnia kell, melyik fenntartható kávékapszulát válassza.

 

 

Háromféle öko-kávé kapszula létezik

A környezetbarát kávékapszulák háromféle típusúak - az alumínium változat, amelyet ki kell üríteni az újrahasznosítás előtt, a szerves anyagokból készült komposztálható kapszulák és az újrahasznosítható rozsdamentes acél típus.

 

Julius Meinl Bio Inspresso kapszulái 100% -ban biológiailag lebomlóak, és büszkék vagyunk az itt elért innovációra. Biopolimerből készült, alumínium- és műanyagmentes kapszuláink ipari szempontból teljesen komposztálhatók.

 

 

Vigyázzon a kávé minőségére

 

Őszinték leszünk - nem könnyű fenntartható anyagokból készült kávékapszulát előállítani, ÉS a kávé intenzív aromáját és ízét zárva tartani, amíg el nem jön a kis kapszula ideje. Kevés helyettesítője van a műanyag által biztosított tömítésnek; hiába akarjuk mindannyian csökkenteni a használatát, ez a csúf igazság.

 

Egy bennfentes tipp amit megoszthatunk az az, hogy a csomagolás az a döntő tényező, amely akkor játszik szerepet, amikor megpróbáljuk a friss kávé gazdag aromáit és ízeit valaki otthonába vagy kávézójába juttatni.
Ezért mindenképpen szánjon egy kis időt a kapszulában lévő kávé frissességének védelmére használt technológia felkutatására. Vagy próbáljon ki különféle kávékapszulákat, és garantáljuk, hogy a különböző kapszulák közötti intenzitásbeli különbséget észreveszi.

 

Olyan messzire mentünk, hogy szabadalmaztattuk aromazáró technológiánkat. Még egy „Csomagolási innovációs díjat” is nyertünk egy milánói vendéglátóipari vásáron.

Arra törekszünk, hogy napról napra fenntarthatóbbak legyünk

A biológiailag lebomló, környezetbarát kapszulák széles választéka csak egy a sok olyan dolog közül, amelyeket azért teszünk, hogy gyakorlataink révén a bolygót helyezzük előtérbe.

 

A fenntarthatóság olyan elkötelezettség, amelyet komolyan veszünk, és ez a lényege annak, hogy kik vagyunk 2021 -ben és a jövőben.

 

Tehát további ilyen bejegyzésekre számíthat, amelyek remélhetőleg segítenek környezetbarát döntések meghozatalában.

Cikk megosztása

Ez is érdekelheti