Általános

Hogyan szól a Julius Meinl ’More Than A Moment’ üzenete a valódi értékekről

A kávébab szerelmesei! A kávét kedvelők, akik reggel úgy beszélgetnek az első csészéjükkel, mintha csak ők értenék meg őket - Julius Meinl „More Than A Moment” üzenete nem csupán egy mottó, hanem egy gondolkodásmód. Mi úgy gondoljuk, hogy az élet nem a nagy eseményekről szól. Inkább azokról a különleges apró pillanatokról, amelyek valódi értéket hordoznak.

Egy jó csésze kávé elfogyasztása arról szól, hogy az összes érzéket bevonja és arra inspirálja, hogy a fogyasztó abban a pillanatban éljen és élvezze teljes mértékben. Érdekes tudományos tény - a koffein nemcsak azt a pillanatot stimulálja, hanem segít még emlékezetesebbé tenni a pillanatot.

A pillanatok tele vannak szenzációkkal, illatokkal, ízekkel, érzelmekkel és gondolatokkal. És bár napjaink e röpke jeleneteit gyakran figyelmen kívül hagyjuk, ezek az apró pillanatok alkotják életünk mozaikját.

 

Pontosan ezt a mozaikot akarjuk megünnepelni minden nap a kávét kedvelő közösségünkkel.

Azok a pillanatok, amikor érdemes megállni egy pillanatra és időt szánni magunkra, azok a pillanatok, amikor a szereteinkkel vagyunk, akik mosolygásra késztetnek.

 

Pillanatok, amikor egy barista észrevesz egy törzsvendéget és elkezdi a kedvenc receptjét még mielőtt leülne az asztalához, ezáltal különleges érzést kelt benne.

 

Vagy az a pillanat, amikor a kávé egy elvihető pohárban kavarog egy olyan személynél, aki az áttörő ötletét ünnepli egy start-up indulásához. 

 

Végül itt van a leguniverzálisabb Meinl-pillanat mind közül - amikor a barátokkal találkozunk egy kávézóban, mély beszélgetésbe merülünk, és kortyoljuk a kávénkat.

 

Célunk, hogy fokozzuk ezeket az apró pillanatokat, amelyek értelmet adnak életünknek.

 

Az elmúlt években mindannyian emlékeztettve lettünk, hogy mennyire fontos jelen lenni az apró pillanatokban.

Ez egy egyetemes igazság, amelyet mindannyian ismerünk, de gyakran megfeledkezünk róla,  mert csak átsuhanunk a mindennapokon. 

 

Az elmúlt év és a szükséges távolságtartás különösen megmutatta, mennyire vágyunk ezekre az emberi kapcsolatra. Azok a társadalmi pillanatok, amelyek teltebbé és örömtelibbé teszik napjainkat.

 

A Julius Meinl-nál arra törekszünk, hogy egy olyan kávémárka legyünk, amely segít az embereknek szünetet tartani, egy pillanatra felfüggeszteni az életet, ezáltal élvezetesebbé tenni minden pillanatot.

 

A ‘More than a moment’ kampányunkkal kihívásunkká tettük, hogy emlékezetes élményeket szerezzünk azokban a pillanatokban amikor egy csésze Julius Meinl kávét élvezünk

És a recept, amelyet ennek elérésére alkalmazunk: hangosan és büszkén állunk márkánk pillérei mellett - még magasabb minőség és szakértelem, több szolgáltatás és több a bájos bécsi örökségből.

 

 160 év töténelme van a Julius Meinl-nak amely tömve van ilyen emlézetes pillanatokkal. 

 

Képzeld el amikor 1862-ben belépett az első vevő a Julius Meinl fűszerboltba és megcsapta az orrát a különféle fűszerek illata.

 

A Julius Meinl márka a bécsi kávéházakban született. 

Bárki, aki töltött már időt egy ilyen különleges helyen, tudja, hogy a kávéházak az idő és a világ menedéke.

 

Hiszen  erre a célra tervezték őket. Elrejtőzhet egy kávéház fülkében, és órákig élhet a pillanatban.

 

A jövő felé tartva, ezek azok a Meinl-pillanatok, amelyeket a kávén keresztül a világ minden tájára el akarunk juttatni.

Cikk megosztása