Uvijek na usluzi vašem poslovanju

Razumijemo važnost isticanja i posebnosti. Da biste to postigli, svojim gostima i kupcima morate omogućiti ne samo visokokvalitetne proizvode, već i izvrsnu uslugu i vrhunsko brendiranje. Proizvođač smo kave i stručnjak za čajeve koji udovoljavaju širokom spektru različitih poslovnih potreba s rješenjima koja udovoljavaju i najzahtjevnijim ukusima.

Obiteljska tvrtka s kompletnom uslugom

Temeljena na obiteljskim vrijednostima, tvrtka Julius Meinl vjeruje u izgradnju dugoročnih partnerstava i povjerenja. Naš glavni prioritet je pružanje prijateljske, korisne i učinkovite usluge.  Provodimo istraživanja zadovoljstva kupaca te nudimo različite načine za dodavanje vrijednosti vašem poslovanju.

Iskoristite naše veliko iskustvo u ovoj kategoriji te prepoznajte u nama partnera i iskoristite nove mogućnosti za rast.

Kompletna usluga i podrška

Udovoljavamo potrebama svakog klijenta, ulažući veliki napor i pridajući veliku pažnju najsitnijim detaljima. Možete se osloniti na naše usluge krojene prema potrebama vašeg poslovanja, prioritetima i ambicijama, kako biste nadogradili svoj uspjeh.

Osobni pristup

Vjerujemo da je osobni kontakt taj koji čini veliku razliku. Zbog toga smo jedna od rijetkih tvrtki koja ne dostavlja naručene proizvode putem kurira. Naši predstavnici osobno dostavljaju proizvode, odgovaraju na hitne zahtjeve i dogovaraju sve dodatne usluge i podršku koja će vam zatrebati.

Nasljeđe je utkano u našem promišljanju

"Kako vas mogu uslužiti?" Ovim je riječima Julius Meinl I. dočekivao svoje kupce prije više od 155 godina. Ove riječi i način razmišljanja ostali su u našim korjenima danas, tako da možete biti sigurni da je naša usluga pristojna, brza i proaktivna.

Privlačenje željene publike

Svaka poslovna aktivnost mora biti uočljiva i privlačna potrošačima. To znači imati baš pravi koncept za vaše određeno tržište. Naš marketinški tim predan je razvoju uspješnih kreativnih koncepata i može podržati i poboljšati vaše prodajne i marketinške napore.

Vrhunska kvaliteta kave

Julius Meinl prodajni tim s ponosom vam nudi svu potrebnu obuku i svoj "know-how" kako biste osigurali da se vašim gostima servira samo najbolja šalica kave. Naši treneri i voditelji kvalitete mogu posjetiti vaša prodajna mjesta i dolaziti na redovite sastanke. Sretni smo kada podižemo vještine vašeg tima kako biste bili sigurni da ćete oduševiti svakog posjetitelja, gosta i kupca.

Naravno, ključni su vrhunska kvaliteta kave i čajeva, međutim, vjerujemo da kupci najviše cijene kada uživaju u cjelokupnom doživljaju - od serviranja i načina posluživanja, ambijenta i svih onih sitnih, ali važnih, završnih detalja.
Otkrijte sav asortiman uz kave i čajeve i pronađite odgovarajuće vašim potrebama.

 

Pogledajte opcije

 

Kako bismo bili sigurni da se poslužuju kave i čajevi na najbolji mogući način, nudimo sve, od aparata, ledomata, perilica, šalica  i brendiranog materijala.

Pregledajte ponudu:

 

 

Vrhunska kava

Čaj

Aparati

Šalice i posluživanje

Brendiranje

 

 

Proizvođač kave s cjelovitim rješenjima

Naš prodajni tim može porazgovarati s vama i predložiti prilagođena rješenja koja će najbolje odgovarati vašem poslovanju. Nudimo dodatke za kavu i čaj poput šalica i ostalog reklamnog materijala, kao i aparate koji izvrsno rade i stilski izgledaju.


Više od 150 godina surađujemo smo s uzgajivačima čaja i kave, dijeleći stručnost za usvajanje znanja od uzgoja biljke do serviranja savršene šalice. Naši su treninzi osmišljeni kako bi vam pružili korist ovog dubinskog iskustva. Trening uključuje vrhunske metode pripreme kave i pića na bazi kave, savršenu ekstrakciju, pjenjenje mlijeka i opći uvid u kavu.

 

Pogledajte naše Usluge i podršku

Okusite razliku u kavi i čaju

Pogledajte i ovo

O brendu Julius Meinl

Julius Meinl donosi vrhunsku kavu i čaj od 1862. godine, poslužujući vrhunske tople napitke. S više od 150 godina iskustva i inovacija iza sebe, dijelimo svoju stručnost i jedinstvenu uslužnu kulturu s kavanama, hotelima, restoranima i drugim tvrtkama.

 

Istražite našu priču

Savršena šalica kave

Vrhunska kava započinje tropskim suncem i vulkanskim tlom u regijama uzgoja kave 23 ° S - 25 ° J od Ekvatora. Nakon berbe, prevozi se na miješanje, prženje i pakiranje. Putovanje uključuje mnoge osjetljive faze koje zahtijevaju iskustvo, vještinu i kontrolu kvalitete.

 

Naša savršena šalica kave

 

Savršena šalica čaja

savršen čaj vrhunac je idealnog spoja različitih elemenata, od sunca i tla, do branja, valjanja, miješanja i još mnogo toga. Put od biljke do šalice utječe na konačni proizvod u kojem uživaju vaši gosti i kupci.

 

Naša savršena šalica čaja