Globalne vijesti

Šta se krije u Julius Meinl poruci „More than a moment” (Više od trenutka)

Ljubitelji kave! Ljubitelji kave koji ujutro razgovaraju sa svojom prvom šalicom kao da ih jedino ona razumije shvaćaju da je “More than a moment” Julius Meinl-a više od slogana, to je način razmišljanja. Vjerujemo da se život ne sastoji od velikih stvari, već od posebnih malih trenutaka koji nose istinsko značenje.

Uživanje u dobroj šalici kave podrazumijeva aktiviranje svih osjetila koja potiču konzumenta

 da živi baš u tom trenutku i uživa u njemu u potpunosti. Zanimljiva znanstvena  činjenica - kofein ne samo da stimulira trenutak, nego čak i pojačava našu sposobnost pamćenja trenutka.

 

Trenuci su puni senzacija, mirisa, ukusa, emocija i misli. Prolazne scene našeg dana često prođu neopaženo zbog svakodnevnih obaveza i žurbe, zato podsjećamo da su upravo one mali značajni trenuci koji ustvari čine mozaik našeg života.

 

 

Upravo taj mozaik trenutaka želimo slaviti sa svim ljubiteljima kave.

Trenuci kada zastanete i odvojite vrijeme za sebe, trenuci kada se povezujete s ljudima koji vam mame osmijeh na lice te izazivaju osjećaj ugode i topline.

 

Trenuci poput onog kada barista ugleda redovnog gosta i započinje s pripremom kave i prije nego što je gost naručio te učini da se osjeća kao najposebnija osoba na svijetu.

 

Ili trenutak kada našu kavu iz šalice za van na putu do ureda ispija  osoba koja provodi puno vremena radeći na novoj aplikaciji za koju vjeruje da će nam promijeniti živote na bolje.

 

Zatim je tu najposebniji od svih, Meinl-ov trenutak – kada se prijatelji sretnu u kafiću i utonu u prirodni i dobro im poznati razgovor, a čavrljanje prekidaju samo gutljaji kave.

 

Cilj nam je uljepšati male trenutke poput ovih koji dodaju značenje našem životu.

 

 

Posljednjih nekoliko godina postali smo svjesni vrijednosti prisutnosti u trenutku.

Ovo je istina koju svi znamo, a često zaboravimo, jer nas život - većinu vremena -juri kroz dane kao list pod jakim vjetrom.

 

Protekla godina i socijalna distanca posebno su nam pokazali koliko žudimo za tom ljudskom vezom. Onim društvenim trenucima zbog kojih smo se osjećali ispunjeniji i sretniji.

Mi u Julius Meinl-u želimo biti ti koji pomažu ljudima napraviti pauzu, zadržati život u trenutku kako bi mogli više uživati u njemu.

 

Slogan ‘More than a moment’ nam je zvijezda vodilja u izazovu kako stvoriti nezaboravna iskustva od svakog trenutka provedenog uz našu šalicu.

Recept koji ćemo primijeniti da bismo to postigli jest živjeti glasno i ponosno uz stupove našeg brenda - više kvalitete i stručnosti, više usluga, više šarmantne bečke baštine.

 

Julius Meinl ima 160 godina dugu povijest koja je prepuna vrlo značajnih trenutaka o kojima govorimo.

Kao trenutak 1862.godine, kada su prvi kupci kročili u tek otvorenu Julius Meinl trgovinu i osjetili zamamne mirise začina sa svih strana svijeta.

 

Julius Meinl brend rođen je u bečkim kavanama.

Svatko tko je proveo vrijeme na jednom od ovih jedinstvenih mjesta zna da je bečka kavana utočište od vanjskog svijeta i vremena.

 

Kavane i postoje s tom svrhom, možete se odmaknuti od svakodnevnice i satima živjeti u trenutku.

 

Koračajući prema budućnosti, ovo su Meinl trenuci koje želimo našom kavom prenijeti širom svijeta.

Podijelite članak