Доставчик на кафе, който да обслужва вашия бизнес

В Julius Meinl разбираме колко е важно да се откроявате. За да направите това, трябва да осигурите на клиентите си не само висококачествени продукти, но и отлично обслужване и превъзходно брандиране. Ето защо ние сме доставчик на кафе и експерти в областта на чая, който обслужва широк спектър от бизнес нужди, с решения, които да задоволят и най-претенциозните вкусове.

Семейна фирма с пълно обслужване

Ориентирани към семейството, ние в Julius Meinl вярваме в изграждане на дългосрочни партньорства и доверие. Най-големият ни приоритет е да предоставим дружелюбно, отзивчиво и ефективно обслужване. Ние организираме инициативи за удовлетвореност на клиентите, и предлагаме множество начини за добавяне на стойност за вашата фирма.

Почерпете от огромния ни опит в тази категория като разговаряте с нас за нашия задълбочен анализ, който може да ви помогне да идентифицирате и уловите нови възможности за разрастване. 

Пълно обслужване, поддръжка и подкрепа

Ние се грижим за нуждите на всеки клиент, като полагаме всички усилия и внимание в най-фините детайли. Можете да разчитате на нас за персонализирани услуги, които напълно отговарят на вашия бизнес тип, приоритети и амбиции, за да можете да надграждате върху вашия успех.

Личното отношение

Личният контакт определено прави разлика. Ето защо сме една от малкото компании, които не ползват куриер, за да доставят поръчки. Нашите експерти извършват доставки на продукти лично, отговарят на спешни заявки и организират всички допълнителни услуги и подкрепа, от които може да се нуждаете

Нашата нагласа се корени в нашето наследство

"Как можем да ви обслужим?" Именно с тези думи Julius Meinl приветства своите клиенти преди повече от 155 години. Тази мисъл и начин на мислене са все още валидни и до днес и затова сте сигурни, че обслужването е учтиво, бързо и също така проактивно.

Привличане на клиенти

Всеки бизнес трябва да бъде забележим и привлекателен за потребителите. Това означава да имате точно подходящата концепция за вашия таргетиран пазар. Нашият маркетинг екип се ангажира с разработването на успешни творчески концепции и може да подкрепи и подобри вашите продажби и маркетингови усилия. 

Първокачествено кафе

Екипът от търговци на Julius Meinl с гордост ви предлага цялото необходимо обучение и ноу-хау, за да гарантира, че на вашите клиенти се сервира само превъзходно кафе. Нашите обучители и мениджъри по качество могат да посетят вашите обекти и да извършват редовни проверки. Ние с радост ще усъвършенстваме уменията на вашите екипи, докато те придобият увереност, че ще зарадват всеки клиент.

Разбира се, първокласното кафе и чай са от основно значение. Ние обаче вярваме, че от най-голяма полза за клиентите е когато се наслаждават на цялото изживяване - от сервирането на масата до комплиментите, атмосферата и всички тези важни довършителни щрихи.

 

Открийте пълната гама от първокласни концепции за кафе и чай, които отговарят на вашите нужди.

 

Открийте тук  

 

За да сме сигурни, че се сервира единствено най-доброто кафе и чай, ние предлагаме всичко – от машини за мляко до порцеланови чаши и рекламни материали. Разгледайте опциите:


Премиум каф

Чай

Машини

Чаши и аксесоари

Реклам

Доставчик на кафе с едно всеобхватно решение

Нашият търговски екип може да ви предложи персонализирани решения, които ще са най-ефективни за вашата компания. Ние предлагаме аксесоари за кафе и чай, като прибори за маса, леки закуски, промоционални материари, както и машини, които работят отлично, а и изглеждат изключително стилно. 

 

 

Повече от 150 години ние работим с производители на чай и кафе, споделяйки опит за натрупване на знания, от завода до чашата. Нашеите обучения са разработени така, че да ви осигурят максимални ползи от този задълбочен опит. Обучението на тема "Кафе" включва начини на приготвяне на първокачествено кафе и напитки на базата на кафе, перфектната екстракция, приготвяне на млякото, както и общо задълбочено познание за кафето. 

 

Открийте нашите услуги и поддръжка

Опирайте разликата в кафето и чая

Може да се интересувате и от:

За нас

Julius Meinl предлага на клиентите първокласно кафе и чай от 1862 г., като сервира първокласни топли напитки. С над 150 години опит и иновации зад нас, ние споделяме своя опит и уникална култура на обслужване с кафенета, хотели, ресторанти и други бизнеси.

 

Вижте нашата история

Кафе експертиза

Премиум кафето започва с тропическо слънце и вулканична почва в районите за отглеждане на кафе 23 ° север - 25 ° юг от екватора. След прибиране на реколтата се транспортира за смесване, печене и пакетиране. Пътуването включва много деликатни етапи, които изискват опит, умения и контрол на качеството.

 

Нашата кафе експертиза

Чаена експертиза

Първокласният чай е кулминацията на всякакви елементи, от слънцето и почвата, до брането, стриването, смесването и много други. Пътуването от растение до чаша влияе върху крайния продукт, на който се радват вашите клиенти.

 

Нашата чаена експертиза