Кафе за Вашето кафене

Кафенето е убежище – един релаксиращ втори дом. Julius Meinl е посланик на виенската кафе култура от 1862. Ние сме партньори за кафенета, които разбират специфичните предизвикателства, пред които са изправени, независимо от вида им – минималистични, модерни или традиционни.  

 

Връзка с нас

Добавена стойност към вашия бизнес

В наши дни хората се събират в кафенетата, за да се видят с приятели, да работят, да почетат или прегледат социалните медии. Julius Meinl има опит в тази среда, простиращ се назад във времето, когато художници и мислители, като Густав Климт и Зигмунд Фройд се събирали, за да пият кафе и разговарят.

 

Ние разбираме всичките удоволствия, предизвикателства и проблеми, свързани с управлението на едно натоварено кафене, докато вие се конкурирате, за да привлечете клиенти и да превърнете заведението си в тяхно любимо място.  

Можете да се възползвате от: 

  • Персонализирани доставки, които да отговарят на вашите нужди и цели
  • Много богат асортиментот първокласно кафе и чай за всеки вкус

  • Страст и познания, породени от нашата специална култура за предоставяне на кафе

  • Обучение на екипа ви, така че постоянно да се повишава качеството на предлаганото от вас обслужване
  • Отдаденост на изграждане и поддържане на дългосрочни отношения с клиентите ни.

Консултант по кафе

Thomas Krisko

За перфектното кафе са необходими отлични зърна и многогодишен опит. Ние предаваме своя ноу-хау и нашата страст на клиентите си при всяко посещение.

Контакти

Искате ли да се свържете с търговският представител във вашия регион?

Контакти

Продукти за кафенета

След като установи стандарти за сервиране на кафе в глобален мащаб, Julius Meinl продължава да доставя изключителен вкус в кафенетата и в много други видове бизнеси. Нашето портфолио включва отговорно подбрани видове кафе на зърна, както и чай - насипен и на пакетчета, които са истински празник за сетивата.  

 

Нашите кафе продукти

Обслужване на кафенета

Непоколебими поддръжници на индивидуалното обслужване, нашият екип ще отдели време, за да разговаря с вас за уникалното ви кафене. Ние с готовност ще подкрепим вашите амбиции и ще ви предложим не само кафе, но и експертно обучение, поддръжка на машините и рекламни материали на търговската марка, за да можете да промотирате фирмата си успешно.

 

Предлагани услуги

Оборудване за кафенета

Когато се замислите за професионални кафе машини, в съзнанието ви изникват еспресо машини и инструменти за баристи, като тампери. В допълнение към тези основни устройства, ние снабдяваме кафенета и други компании с всичко – от машини за студено приготвяне на кафе до всякакви чаши, престилки и финални щрихи.  

 

Предлагано оборудване

Може да се заинтересувате още и от ...

Виенската кафе култура

Julius Meinl се корени във всичко, което е виенско: изтънчена традиция, безупречно обслужване, креативна изява и признание за първокласно качество.

 

Прочети още

Рецепти от Виена и не само

Аромат, цвят, разнообразие: това са характеристиките на традиционните рецепти за кафе, които съществуват от стотици години. Много от тези видове кафе са кръстени на известни писатели, композитори и аристократи. Днес са толкова вкусни, колкото и в деня, в който са създадени.

 

Прочети още

Експертен опит от зърната кафе до чашата

Премиум кафето започва с тропическо слънце и вулканична почва в районите за отглеждане на кафе 23 ° север - 25 ° юг от екватора. След прибиране на реколтата се транспортира за смесване, печене и пакетиране. Пътуването включва много деликатни етапи, които изискват опит, умения и контрол на качеството.

 

Прочети още