Лична подкрепа от нашия екип по продажбите

Искате ли да привлечете повече клиенти с кафе? Може би вашият екип е страстен, но му липсва увереност? Или може да се наложи да бъдете по-ефективни? Julius Meinl има напълно обучен и приятелски настроен екип, готов да ви подкрепи. Независимо дали искате да издигнете услугата си на ниво, да подобрите презентацията си или да организирате вдъхновяващо събитие, ние сме точно тук.

 

Свържете се с нас

Ние сме допълнение към вашия екип

Предлагането на кафе изисква експертност. Търговските представители, мениджъри, баристи и експерти по кафето на Julius Meinl са напълно обучени в съответствие с най-високите международни стандарти. Ние знаем как да получим оптималния, перфектен вкус. Нужно е не само добро изпичане, но и точното мелене и приготвяне. И сме готови да споделим познанията и опита си с вас.  

 

Например, перфектното еспресо зависи от настройките на машината, естеството на зърната кафе, качеството на водата, и дори от времето. 

Ако желаете, ние можем да обучим вашите колеги, и да ги превърнем в уверени баристи, които приготвят кафе и чай с ненадминат

 

Също така разполагаме и с внушителен екип по поддръжка, чиито отзивчиви техници са постоянно на път, посещавайки клиентите на място. Те могат да извършват поддръжка и да проверяват настройките на вашите професионални машини.  

основател на Julius Meinl

Юлиус Майнл

С какво мога да съм ви полезен?

Искам да разберете повече?

Свържете се с нашия търговски екип във вашия регион.

Свържете се с нас

Обучение на вашите екипи

Кафето е избор, свързан с начина на живот. Претенциите и очакванията на клиентите по отношение на вкус, качество и разнообразие, стават все по-високи и по-високи. За повече от 150 години, ние сме придобили задълбочени познания и опит в отглеждането, печенето и сервирането на кафе.

 

Необходим ви е професионално обучен персонал, който да предостави на клиентите ви преживяването, което желаят. Нашият екип по продажбите с удоволствие ви предлага всякакво обучение или съвети, от които може да се нуждаете. За нас е винаги удоволствие да помогнем.

 

Кафе

Чай

Поддръжка на машините ви

За да се гарантира качеството, машините и мелачките се проверяват редовно и се правят необходимите настройки. Ако желаете, ние можем дори да проверим качеството и твърдостта на водата, и да ви консултираме по всякакви проблеми.  

 

Но не само правилната работа с професионалните кафе машини е от първостепенно значение; важно е и ежедневното почистване. Ние извършваме ремонти бързо и по възможност на място. Така времето на престой на машините се свежда до минимум, а можем да предоставим и машини за временно ползване, така че да не прекъсвате работата си.  

 

Разгледайте нашите услуги

Вашата идеална чаша

Превърнете се в експерт по безупречно сервирано кафе и чай, черпейки от нашия 150-годишен опит.  

 

Можем да ви отведем на едно вълнуващо пътуване от листото чай или зрънчето кафе до идеалната чаша, през което ще вникнете и разберете всеки етап, от смесването до опаковането и до рецептите за класическо виенско кафе.

 

Разгледайте нашата експертиза за кафе и чай