Първокласно кафе за цял живот

Търсите премиум кафе? Julius Meinl ви предлага своя опит и качество, на което можете да се насладите у дома. Разгледайте изключително добре изпечените видове, от класическото виенско кафе до модерните смеси. Предлага се на зърна, пакети мляно кафе, или дори биоразградими капсули. Доставете си удовоствието като изберете вашето кафе ...

Filter

Зърна

Vienna Collection

Wiener Mokka

Тази уникална еспресо смес с типичното виенско изпичане е идеална за приготвяне на "Мока". Истинското и чисто кафе е смело и интензивно на вкус и създава пищен крема с цвят на лешник. Малко по-тъмното печено гарантира незабравим вкус, прекрасен аромат и перфектна крема. Тъй като "Mokka" обикновено се използва за чисто еспресо, добавянето на мляко или сметана може да се използва за създаване на всякакъв вид специалитети за кафе.

Интензивност: 7

Киселинност: 6

Сладост: 5

Препоръка за приготвяне:

Мляно

Classic Collection

Jubiläum Fine Ground

Тази смес от кафе е е истински виенско изпечено с мек вкус и деликатен аромат, който остава в устата, оставяйки свеж и сладък послевкус. Създаден е за празнуване на 100-годишнината от рождения ден на кафето Julius Meinl и е идеален за възхитителна чаша кафе с филтър.

Poetry Collection

Sri Polson

Sri Polson беше много уважаван пионер в кафето в Бомбай от началото на века. Ръчно изпеченото му кафе беше едно от първите кафета в Индия. Нашата смес съчетава интензивен, богат аромат със сладки нотки на тъмен шоколад.

Интензивност: 7

Киселинност: 10

Сладост: 8

Препоръка за приготвяне: