Értékesítési csapatunk személyes támogatása

Szeretne több ügyfelet vonzani kávéval? Lehet, hogy bár csapata tele van lelkesedéssel, mégis bizonytalanok? Vagy talán hatékonyabbnak kellene lennie? A Julius Meinl képzett és barátságos csapata készen áll arra, hogy támogassa Önt. Akár szolgáltatása szintjét szeretné emelni, prezentációját javítani, vagy akár inspiráló eseményeket rendezni, mi itt vagyunk az Ön számára.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A csapata része vagyunk

A kávézás szakértelmet igényel. A Julius Meinl értékesítési képviselői, menedzserei, baristái és kávészakértői alaposan felkészültek a nemzetközi színvonal átadására. Tudjuk, hogy az optimális íz eléréséhez nem csak jó pörkölésre van szükség, hanem pontos őrlésre és főzésre is. Készek vagyunk megosztani Önökkel ezt a szakértelmet.

 

Például a tökéletes eszpresszó elkészítése nagymértékben függ a gép beállításától, a bab jellegétől, a víz minőségétől és még az időjárástól is. Amennyiben igényli mind kávé-, mind teakészítésben magabiztos baristákat képezünk kollégáiból.Kiszolgáló csapatunk, segítőkész műszaki kollégáink a helyszínen látogatják meg az ügyfeleket. Karbantartási munkákat végezhetnek, és ellenőrizhetik a kereskedelmi gépek beállításait.a Julius Meinl alapítója

Julius Meinl

“Mit tehetek Önért?”

Beszélgetni szeretne?

Beszéljen az Ön régiójában lévő értékesítési csapatunkkal.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

A kiszolgáló csapat képzése

 

A kávé életmódbeli választás. Az íz, a minőség és a változatosság iránti igények és elvárások egyre magasabbak. Több mint 150 év alatt rengeteg tudást és tapasztalatot szereztünk a kávé termesztésében, pörkölésében és tálalásában.

 

Szakmailag képzett személyzetre van szüksége ahhoz, hogy az ügyfelek által megkívánt kávéélményt biztosítsa. Értékesítési csapatunk örömmel kínál bármilyen képzést és tippet, amelyre szüksége lehet. Mindig örömmel állunk rendelkezésére.

Kávé

Tea

Gépeinek karbantartása

A minőség garantálása érdekében a gépeket és az őrlőket rendszeresen ellenőrizzük, és elvégezzük a szükséges beállításokat. Továbbá, segíteni tudunk a vízminőség és a keménység ellenőrzésében, és szívesen adunk tanácsot bármilyen egyéb kérdésben.

 

A kereskedelmi forgalomban lévő kávéfőzők és őrlőgépek helyes kezelése mellett a napi takarítás is kiemelten fontos. Javításainkat gyorsan és lehetőség szerint a helyszínen végezzük. Ez minimálisra csökkenti az állásidőt és cseregépeket is tudunk szállítani a zavartalan működés érdekében.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot és ismerje meg szolgáltatásainkat

A tökéletes csésze...

Legyen szakértője a kifogástalanul felszolgált kávénak és teának, kihasználva szakértelmünket és több mint 150 éves tapasztalatunkat.

 

Végigvezetjük Önt a levéltől vagy a babtól a csészéig, és betekintést nyerhetünk az elkészítése folyamat minden szakaszába, a keveréstől a csomagoláson át a klasszikus bécsi kávé receptekig.

 

Fedezze fel tea és kávé szakértelmünket