Prémium tea az Ön vállalkozásához

Úttörőként, a Julius Meinl 1894-ben kezdett saját prémium teát importálni. Annak érdekében, hogy a legfinomabb teákat hozzuk el Önnek, kiváló minőségű tea ültetvényekkel alakítottunk ki partnerséget, és azóta is rengeteg energiát fektetünk a teakészítés folyamatának tökéletesítésébe a legtisztább aromákat elérése érdekében. 
Kommunikációs anyagok, folyamatos képzések és személyre szabott ügyfélkapcsolat

Egy frissen főzött csésze tea bármilyen alkalmat feldobhat. Legyen szó kávéházról, étteremről vagy szállodáról, a Julius Meinl sokféle finom teát és értékesítést támogató anyagot - itallapot vagy szórólapot - kínál, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

Minden prémium teát a legnagyobb gondossággal készítenek saját szakértőink. A klasszikus kedvencektől, például az angol reggeli teától az egzotikus vagy virágos összetevőket tartalmazó szokatlan keverékekig minden vásárlót kielégíthet.

Kóstoljon bele a prémium teák világába!

Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

Lépjen velünk kapcsolatba

Filteres teák

A tökéletes megoldás 

 • Wellnessek, fürdők, spak
 • Szemináriumi helyiségek
 • Lounge/bar

Az egyadagos leveles teacsaládot a teafogyasztók érzékeinek gyönyörködtetésére tervezték. A prémium minőségű teljes levelű tea előnyeit és az egyedi tasak kényelmét egyesíti. Minden egyes korty segít a test és a lélek ellazításában. Az ügyfelek látványos elbűvölése érdekében ezeket a prémium teászsákokat vonzó kivitelű, egyedi borítékokba csomagolják.

Szálas teák

A legjobb megoldás

 • Lounge 
 • Kávéházak

Az ínyenc választása. Így lehet a legjobban élvezni a teat, az autentikus ízzel, amelyet az egész levél biztosít. Legyen az prémium zöld tea vagy prémium fekete tea, szakértőink a legjobb régiókat választják ki. A hagyományos kedvencektől kezdve a különleges keverékekig, kollekciónk minden ínyenc ízlését kielégíti. Kényeztesse a vendégeit a letisztult teaskészletben felszolgált teljes rituáléval.

Nagy kiszerelés

A tökéletes megoldás

 • Hotel lounge 
 • Kávéházak
 • Éttermek

A Big Bag kollekciónk kivételes minőséget varázsol a teáskannába. Minden tea biohitelesítéssel rendelkezik, és szigorúan a világ legjobb ültetvényeiről választott összetevőkből állnak. Darjeeling Happy Valley-től, a Himalája lábánál, a Srí Lanka-i ldulgashinnáig, vagy az észak-indiai Assam-felföldtől kezdődő Jamguriig. Vezesse vendégeit egy érzéki utazásra.

Egy adagos csomagok

A tökéletes megoldás 

 • Szállodai reggeli
 • Szállodai szobák
 • Konferenciák 

Ez a fantasztikusan kényelmes megoldás számtalan ízben és finomságban és széles választékban kínálja a prémium teakollekciót egyetlen zacskóban. Minden ügyfél könnyen megtalálja a kívánt ízvilágot, és élvezheti a tökéletes teáját. Minden teazsák külön-külön van csomagolva a legfrissebb aroma és az optimális íz garantálása érdekében.

Megkóstolná teáinkat?

Vegye fel a kapcsolatot területi képviselőjével!

Keressen meg minket

A Julius Meinl szenvedélye a kivételes íz és az exkluzív minőség. Ezért teáink és teakeverékeink egyedülálló tea élményt biztosítanak. Mivel a minőség több, mint csupán finom íz, a világ vezető tea partnereinek megbízható hálózatával dolgozunk, akik garantálják a teatermékek biztonságos és megbízható minőségét.

Prémium minőség

Tea akadémia

Szeretne többet megtudni a teáról? Szeretné jobban megérteni a tea eredetek közötti különbségeket? További tényeket szeretne tudni, hogy tökéletesen tájékoztathassa vendégeit?

 

Fedezze fel teatermékeinket. Központi Tea Akadémiánk Bécsben található, és különféle típusú képzéseket kínál. Örömmel osztjuk meg szenvedélyünket és a know-howt.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Tálalja a tökéletes csésze teát

Mindenki megérdemel egy jó csésze teát. Ez a prémium teák használatával kezdődik, de a vonzó körítést, a professzionális teakészítéshez és tálaláshoz szükséges eszközöket is jelenti. A titok a részletekben rejlik. Hagyja, hogy a Julius Meinl segítse a tökéletes csésze tea felszolgálásában vendégeinek.

 

Tudjon meg többet

Ami még érdekelheti...

Tea szakértelem, a növénytől csészéig

Mire van szükség egy igazi prémium csésze teához? A napsütéstől és a talajtól kezdve a szedésig, a tekerésig, a keverésig és még sok minden befolyásolhatja a tea minőségét. A növénytől a csészéig tartó utazás mind befolyásolja az ügyfelek által kedvelt végterméket.

 

Bővebben

Szolgáltatások és támogatás az Ön vállalkozásához

Családi vállalkozásként hiszünk abban, hogy kéz a kézben kell dolgozni ügyfeleinkkel az éttermi szolgáltatók és vendéglátóipar minden területén. Csapatunk mindent megtesz azért, hogy proaktív módon vállalkozásának megfelelő testreszabott szolgáltatásokkal támogassa Önt. Okozzunk örömet ügyfeleinek, és ragadjuk meg a növekedés lehetőségeit.

 

Bővebben

Csészék és az utolsó simítások

Gondoljon egy olyan alkalomra, amikor igazán élvezett egy csésze kávét. Ez nem csak az ital ízén, hanem a kiszolgáláson, a bemutatáson és ezek érzékszerveinkre tett együttes hatásán múlik. Ezért vagyunk mi az utolsó simítások mesterei, amelyek a kávéélményt nem jóra, hanem kivételesre emelik.

 

Bővebben