Prémium kávé, tea és lekvárok, az Ön otthonában

Családi vállalkozásként Julius Meinl tudja milyen fontos a jól eltöltött idő. 1862 óta, generációkon át szerezzük be, készítjük és pörköljük prémium kávéinkat. A bécsi kávéházi kultúra szellemiségét továbbra is népszerüsítjük világszerte, valamint prémium teákat és ínycsiklandó lekvárokat is kínálunk Önnek. Tegye különlegessé a pillanatot

Minden korty kávé, minden közösen elfogyasztott csésze tea vagy pirítós és lekvár egy- egy pillanat, mely különleges élménnyé válhat. Legyen szó barátokkal való ebédről, romantikus reggelekről vagy csak önmagunkra szánt időről, a Julius Meinl megbízható minősége biztosítja, hogy teljes mértékben értékelheted és megélheted az élet apró pillanatait. 

Kávé pörkölés: Mese a szerencséről

Julius Meinl 1862-ben nyitotta meg első üzletét, amelyben fűszereket, rizst, teát és zöld kávébabot árusított. Ekkor a kávét nyersen adták el, majd otthon pörkölték a sütőben vagy egy serpenyőben. A történet arról szól, hogy egy bécsi háztartás szobalánya rohant be az üzletbe, sírva, hogy megégette a drága kávébabot. Megszületett a pörkölt kávé ötlete - és I. Julius Meinl  feltalálta a pörkölt kávé  kategóriáját, új minőségi követelményeket állítva fel.

Prémium kávék

Akár a 100% Arabica kávébab rajongója, vagy a gyengéd közepes pörkölésé, fedezze fel prémium kávéinkat. Termékeink között biztosan megtalálja a kedvére valót!

 

Ismerje meg kávéainkat

Prémium teák

Fedezze fel a Julius Meinl teák kínálatát, amelyek igazi ízélményt nyújtanak elrepítve Önt a termőhelyek varázslatos világába. Válasszon hagyományos kedvenceink közül, mint például az Earl Gray, vagy frissítő keverékeink közül, mint például az Asian Spirit Gnger Lemon.

 

Ismerje meg tea kínálatunkat

Lekvárok

Harapjon bele a napérlelte gyümölcsökbe, a finom szederektől kezdve a hegyi áfonyáig és a kerti eperig. Alapanyagaink Európa legjobb gazdaságaiból származnak,  és készen állnak az Ön asztalára is.

 

Ismerje meg teáinkat