The Originals Bio Fairtrade

KAVA KOJA JE BOLJA U SVAKOM POGLEDU.

Ponosno Vam predstavljamo dvostruko certificiranu kavu, Bio i Fairtrade, THE ORIGINALS GLORIETTE GOLD. Inspirirana je poznatom lokacijom u Beču, gdje se bečka tradicija spaja sa prirodom. THE ORIGINALS BIO FAIRTRADE kava je organski uzgojena, etično pribavljena i pržena bečkim zanatskim umijećem u koje je utkano više od 160 godina iskustva.


Kontaktirajte nas   

GLORIETTE GOLD

Gloriette Gold podsjeća na deserte posute kakaom i peciva sa šećernom glazurom posuta orašastim plodovima u bečkoj slastičarnici - Bio Fairtrade poslastica za sladokusce kave. Luksuzan, baršunast okus ove mješavine savršeno nadopunjuje intenzitet čiste arome kakaovca. Za  kremasti, čokoladni završetak spojite Gloriette Gold s mlijekom.


Gloriette Gold kava dobilaje  ime po Gloriette - spektakularnoj baroknoj građevini iznad kraljevske palače i vrtova Schonbrün u Beču. Nekada je to bila omiljena lokacija za doručak kraljevske obitelji, a sada, na tom istom mjestu, možete popiti Julius Meinl kavu u Gloriette kavani i uživati u kraljevskom ambijentu.


Vrsta zrna: Arabica i Robusta

Podrijetlo: Nikaragva, Honduras i Meksiko

Razina prženja: 4/6

Kiselost: 6/10

Slatkoća: 8/10

Tijelo: 6/10


Recept za pripremu preporučen za dupli espresso:


Količina kave: 14,6g

Vrijeme ekstrakcije: 26 sek.

Težina napitka  po šalici: 26g

BIO FAIRTRADE DVOSTRUKI CERTIFIKAT


ŠTO JE BIO?


Najkvalitetnija zrna uzgajaju se na zemlji koja se njeguje s poštovanjem. Naši certificirani organski proizvodi kave uzgajaju se korištenjem prirodnih tvari i procesa koji povećavaju plodnost tla, održavaju biološku raznolikost, čuvaju regionalnu ekološku ravnotežu i potiču odgovorno korištenje energije i prirodnih resursa.


ŠTO JE FAIRTRADE?

Svako od naših zrna dolazi zahvaljujući iznimnom umijeću mnogih dionika u lancu vrijednosti kave. Julius Meinl Fairtrade certificirani proizvodi kave izravno podupiru bolji život zajednica koje uzgajaju kavu putem pravedne plaće, razvoja zajednice i zaštite okoliša. Poljoprivrednicima je zajamčena Fairtrade minimalna cijena, a također dobivaju Fairtrade premiju za ulaganje u poslovne ili društvene projekte po vlastitom izboru. Određeni dio Fairtrade premije ide u svrhu  poboljšanja proizvodnjei kvalitete.


Održive prakse i kvalitetna kava idu ruku pod ruku. Kupnja kave s certifikatom Bio i Fairtrade omogućuje vašim kupcima da uživaju u svakom gutljaju znajući da podupiru svijetlu budućnost za industriju kave i ljude koji odluče proizvoditi  kavu i razvijati svoj zanat.

Julius Meinl The Originals Bio Fairtrade paket za naše kupce:

  • Visokokvalitetna  dvostruko certificirana Bio Fairtrade mješavina 
  • Šalice modernog dizajna prema SCA standardu
  • Prikladna oprema za pripremu i održivi materijali na prodajnom mjestu

Kontaktirajte nas

Znatiželjni ste? Imate pitanja?

Kontaktirajte nas