Oprema za kavu, šalice i još mnogo toga

Stvorite pravi ambijent za svoje goste pomoću profesionalnih aparata za kavu, šalica i dodatne opreme. Nudimo čitav asortiman, od espresso aparata do barista alata i brendiranih svjetlećih reklama.

 

Razgovarajte s našim timom

Stvorite jedinstveno iskustvo u svom kafiću

Kada poslužujete tople napitke, završni detalji su ti koji čine razliku. Podignite iskustvo uz Julius Meinl, od salveta do keksa te biorazgradivih šalica za kavu za van.

Osiguravamo kafićima, restoranima i  drugim  klijentima sve što im je potrebno za pružanje izvrsne usluge - od ulaza u prostor, bara i šanka do stola.

Šalice i dodaci

Ima li napitak bolji okus u pravoj šalici? Naravno!

U mogućnosti smo vas opskrbiti svime što vam treba za posluživanje toplih napitaka, od čaša do porculanskih šalica i tacni.

 

Također možete poslužiti tradicionalne dodatke kavi poput keksa koje ćete poslužiti uz kavu ili čaj. Uz poslasticu za sva osjetila, vaši će se gosti vraćati po još.

 

 

Pogledajte naše šalice i dodatke

Oprema za pripremu kave

Aparati za kavu evoluirali su tako da kombiniraju tradicionalne tehnike i naprednu tehnologiju. Nudimo kompletan asortiman, od aparata i  mlinaca za kavu do ledomata, perilica i sl. 

 

Uz dostupan cjelovit trening, svaki put možete biti sigurni u postizanje iznimnih rezultata. Naša oprema nije samo pouzdana, već je i inovativno dizajnirana i suvremenog izgleda.

 

Pogledajte aparate i opremu