Gle stablo u tvojoj šalici!

 Za Svjetski #coffee dan dajmo svoj doprinos i to vrlo jednostavno - ne propusti  svoj trenutak uz besplatnu šalicu Julius Meinl  #coffee, a mi ćemo posaditi stablo u Tanzaniji! 

Sviđa nam se biti dio tvojih malih trenutaka! 

Povodom Svjetskog #coffee dana  01.10. na odabranim lokacijama nudimo  besplatnu  #coffee! 

Zahvaljujući odabranim lokacijama koje sudjeluju u kampanji častimo te i zahvaljujemo što sudjeluješ u našoj misiji - ljubavi prema Zemlji. 

Ova mjesta te časte besplatnom #coffee, a Julius Meinl u  suradnji s Institutom Jane Goodall sadi stabla i pomažemo pošumljavanju Tanzanije.  

Tanzanija nije slučajno odabrana, jer ova afrička država jedna je od nekoliko ‘domovina’ Julius Meinl kave, ali i jedan od najvećih rezervata za zaštićene životinje na svijetu.


Ovaj mali korak čini veliku razliku – jedno stablo može apsorbirati 60 kg ugljika tijekom desetljeća. Time će se odvojiti CO2 u vrijednosti od više od 150 milijuna kava.

Julius Meinl ima misiju učiniti kavu u HoReCa kanalu više održivom i potičemo naše partnere da nam se pridruže na ovom putovanju.


Ova mjesta te časte besplatnom #coffee, a Julius Meinl i Jane Goodall Institut u to ime sade stablo u Tanzaniji. Projekt ima za cilj, u suradnji s predstavnicima lokalnih sela, očuvati i zaštititi šume koje su ključno stanište za milijune različitih životinjskih i biljnih vrsta. 


Fokus ovog Svjetskog dana kave je na mješavini Cremi Intense  koja se odgovorno nabavlja iz izvora  koji zadovoljavaju međunarodno priznate standarde održivosti. Ove inicijativa je dio su širih ambicioznih planova ugrađenih u Julius Meinl strategiju koja u svojoj srži ima brigu o okolišu i društvu.


Foto: © Jane Goodall Institute

Sadimo stabla u ime naših lokacija koji poslužuju Julius Meinl kavu iz održivih izvora.