Kávégépek, amelyekre számíthat

A prémium minőségű kávé elengedhetetlen az üzleti sikerhez. Annak érdekében, hogy csak a legjobb kávét és teát szolgálja fel a helyszínen, teljes körű szolgáltatást kínálunk, ideértve az innovatív kávéfőzőket, a kávédarálókat, a korszerű félautomata eszpresszó gépeket és egyéb berendezéseket.

Az Ön számára megfelelő kereskedelmi kávégépek

A bárjának, vendégterének vagy konyhájának megfelelő felszerelése kiválasztásakor sok szempontot figyelembe kell venni. Önkiszolgáló üzlete van, vagy csapata kiszolgálja őket? Mennyi hely áll rendelkezésre? Ki lesz állítva a gép? Éjjel-nappal nyitva tart?

Bármi legyen is az igénye, csapatunk segíthet eldönteni, hogyan lehet a legjobban megtartani ügyfeleit. Minden professzionális kávéfőzőnk és egyéb vendéglátóipari berendezésünk a fejlett technológia, a nagy teljesítmény és az elegáns dizájn kombinációját kínálja Önnek.

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba és tudjon meg többet

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Professzionális gépek a kiváló minőségű kávéhoz

Prémium kávé élményt szeretne nyújtani vendégei számára? Olyan felszerelésre van szüksége, amelyre mindig számíthat. Találja meg azokat a kereskedelmi kávéfőzőket, amelyek szállodája, étterme, kávéháza vagy irodája céljait leginkább kiszolgálják.

 

A félautomata eszpresszó kávéfőzőktől kezdve a kapszula kávéfőzőkön át a vízszűrőkig és akár a mosogatógépekig minden megtalálható nálunk. A felszerelések karbantartását az üzletek látogatásáért felelős csapatunk biztosítja, ezzel garantálva vállalkozásának zavartalan működését.Szintén érdekelheti

Szolgáltatások és támogatás az Ön vállalkozásához

Családi vállalkozásként hiszünk abban, hogy kéz a kézben kell dolgozni ügyfeleinkkel az éttermi szolgáltatók és vendéglátóipar minden területén. Csapatunk mindent megtesz azért, hogy proaktív módon vállalkozásának megfelelő testreszabott szolgáltatásokkal támogassa Önt. Okozzunk örömet ügyfeleinek, és ragadjuk meg a növekedés lehetőségeit.

 

Bővebben

Kávé és tea teljes koncepcióba csomagolva

A kávé és a tea akkor esik a legjobban, ha a csomagolás és a kiszolgálás is tökéletes. Ezért prémium termékeinket a legmodernebb eszközökkel és különleges kiegészítőkkel, például csészékkel és egyéb terítékekkel kombináljuk. Az ügyfelek pedig értékelik a minden érzékszervükre ható élményt.

 

 

Bővebben

Kávé és tea ... a tökéletes csésze

Mi a gyönyörű kávéink és teáink titka? Az odafigyelés és odaadás, a tanyán vagy az ültetvényen levő levelektől vagy babtól kezdve a kezünkben lévő csészéig.

 

 

Bővebben