Kiváló prémium kávé és tea

Szenvedélyünk a kávé és a tea. A kávétermelők szakértelmétől kezdve a teaültetvényekkel való szoros együttműködésig minden a csészében összpontosul. Vendégeink ezért fogyasztják előszeretettel a Julius Meinl termékeket.

Idő és odaadás kellett ahhoz, hogy megszerezzük a világ kedvenc forró italainak termesztésével, pörkölésével és elkészítésével kapcsolatos tudásszintünket. 

 

Gondosan készítjük termékeinket, hogy létesítményében csak a legfinomabb prémium kávét és teát szolgálják fel, legyen szó szállodáról, étteremről, kávéházról vagy más vállalkozásról. A Julius Meinl folyamatosan újítja a technológiát, a kiegészítőket, a termékeket és az ízeket. 

Fedezze fel kávéinkat

 

Fedezze fel teáinkat

A prémium kávé és a kiváló minőségű tea elengedhetetlen az üzleti sikerhez. Úgy gondoljuk, hogy Önnek akkor származik a legnagyobb haszna, ha egy komplett koncepció részei.

Ez azt jelenti, hogy a termékek, berendezések és kiegészítők ajánlott kombinációját tökéletes összhangban működtetjük. Például az 1862-es Premium koncepciónk egyedülálló kávékeveréket, különleges darálót, műalkotásszerű eszpresszó gépet és luxus csészét biztosít. 

 

Ismerje meg teljes koncepciós megoldásainkat