Cafea și ceai de calitate premium

Suntem pasionați de cafea și ceai. De la expertiza artizanilor noștri pentru cafea până la parteneriatele strânse cu plantațiile de ceai, totul se reunește în ceașcă. De aceea, clienții savurează fiecare produs Julius Meinl.

A fost nevoie de timp și dedicare pentru a dobândi nivelul de cunoștințe pe care îl avem în ceea ce privește cultivarea, prăjirea și pregătirea băuturilor calde preferate din lume.
Creăm produsele cu grijă pentru a ne asigura că numai cea mai bună cafea și ceai premium sunt servite în localul dvs., indiferent dacă este un hotel, un restaurant, o cafenea sau alt tip de business HoReCa. Julius Meinl inovează constant în tehnologie, accesorii, produse și gust.

 

Explorați gama de cafea

 

Explorați gama de ceai

Cafeaua premium și ceaiul de înaltă calitate sunt o necesitate pentru succesul în afaceri. Atunci când acestea fac parte dintr-un concept complet, atunci veți aduce valoare adăugată business-ul dvs.

Aceasta înseamnă combinația noastră recomandată de produse, echipamente și accesorii care funcționează în perfectă armonie. De exemplu, conceptul nostru 1862 Premium, care vă oferă un amestec unic, o râșniță specială, un espressor de ultimă generație și o ceașcă de lux.

 

Aflați mai multe despre conceptele de business