Cine suntem

Julius Meinl reunește o comunitate diversă, începând de la regiunile de cultivare a cafelei și a ceaiului din întreaga lume și până la ceștile servite în cafenele, restaurante, hoteluri.

Cafeaua și ceaiul care încântă lumea

Deși va fi întotdeauna o afacere de familie, Julius Meinl este recunoscut în multe zone ale lumii. Astăzi, Julius Meinl Coffee Group are filiale și parteneri de vânzări în peste 70 de țări.

 

Avem peste 1000 de angajaţi în întreaga lume din diverse domenii de expertiză. Clienții noștri - indiferent dacă sunt în domniul HoReCa sau Retail - se bazează pe noi pentru a le aduce produse premium de cafea și ceai și servicii de calitate.

Compania noastră se situează printre primele 3 mărci de cafea premium din categoria gastronomie premium în peste 40 de țări. Deși principalele noastre piețe sunt Austria, Italia, Rusia și țările din Europa Centrală și de Est, suntem încântați să ajungem mult mai departe, în Orientul Mijlociu și nu numai.

Cafeaua Julius Meinl este savurată de 5 milioane de oameni în fiecare zi și de peste 2 miliarde în fiecare an.

Contactați-ne

Doriţi să contactați managerul de vânzări responsabil din regiunea dvs.?

Contact

Fabrici de prăjire în Austria și Italia

La sediul Julius Meinl din Viena, avem o fabrică de prăjire specializată în procesul tipic vienez de prăjire. În 2005, am înființat o nouă fabrică de prăjire în Vicenza, Italia de Nord, concentrându-se pe tipul de prăjire mai intens italian.

 

Cu ajutorul acestor două fabrici putem asigura o ceașcă cu cafea perfectă pentru orice preferință.

 

 

Descoperiți expertiza noastră 

Un brand cu o tradiție bogată

Julius Meinl este ambasadorul cafenelei vieneze încă din 1862. Fiind primul prăjitor profesional din Europa, prin inovații constante, am construit o cultură a cafelei de mare succes pentru companiile din întreaga lume. Ce susținem? Experiența, calitatea premium și servicii impecabile.

Viziunea de a conduce

Julius Meinl este marca premium # 1 de cafea și ceai din industria HoReCa din întreaga lume.

Misiunea de a servi

Vrem să contribuim la o lume mai bună.

Produse de cafea și ceai

Fie că sunteți în căutarea cafelei boabe, a ceaiurilor sau a unor rețete noi și creative, aflați totul acum despre gama noastră de băuturi premium.

 

Vedeți produsele noastre   

Servicii și asistență

Vă dezvoltați afacerea? Doriți să o duceți la un nivel superior? Credem în parteneriate pe termen lung și vă putem oferi servicii de instruire și întreținere până logo-uri luminoase și accesorii.

 

Consultați serviciile noastre   

Cultura cafenelei vieneze

Atât turiștii, cât și localnicii se bucură de atmosfera primitoare și unică a cafenelelor din Viena. Atmosfera fermecătoare, locaţiile și finisajele premium se combină minunat în această cultură unică.

 

Explorați cultura cafenelei Vieneze 

Istoria logo-ului nostru

Ce anume reprezintă logo-ul nostru? Logo-ul Julius Meinl ilustrează un tânăr care poartă un fes din pâslă roșie, cu un ciucure.

 

Este un omagiu adus poveștii despre cum a ajuns cafea la Viena. Legenda spune că în 1683 Georg Franz Kolschitzky, mesager imperial, interpret și om de afaceri, a obținut câțiva saci de cafea lăsați în urmă după asediul turcesc de la Viena și i-a folosit pentru a fonda prima casă vieneză „Zur blauen Flasche”.

 

Logo-ul original a fost creat de către Josef Binder. În 1924, artistul vienez a fost rugat de către Julius Meinl al II-lea să creeze un personaj fictiv care să reprezinte povestea lui Georg Franz Kolschitzky. Binder a desenat un tânăr expert în cafeaua turcească, ducând o ceașcă cu cafea la gură. Cu toate acestea, trăsăturile sale faciale amintesc de Viena barocă.

Mattheo Thun, designer de renume internațional care a recreat logo-ul în roșu monocrom, a redus forma în 2004, spunând că șabloanele istorice ale logo-ului i-au amintit de îngerii baroci vienezi și a încorporat acest lucru în desenul său.

 

Thun a fost responsabil nu doar de reproiectarea logo-ului clasic, dar și de transpunerea ideilor sale în ceea ce privește serviciul tradițional de cafea Julius Meinl într-o formă 3D. Un fes roșu ocupă locul central în desen. Îl regăsim cu capul în jos sub formă de cești și pahare.

 

Ați putea fi, de asemenea, interesat de...

Partenerul potrivit afacerii dvs.

Într-o industrie competitivă, trebuie să oferiți clienților o experiență eficientă și plăcută. De aceea, este ideal să faceți echipă cu un partener de cafea cu experiență de lucru atât cu cafenele contemporane sau tradiţionale, cât şi cu hoteluri elegante. Echipa noastră va adapta produsele și serviciile noastre pentru a se potrivi tipului și stilului dumneavoastră de afaceri.

 

Mai multe 

Cafea și ceai... ceaşca perfectă

Care e secretul cafelelor și ceaiurilor noastre?  Grija și dăruirea pe care le acordăm în fiecare parte a călătoriei, de la frunza de ceai sau bobul de cafea până la ceaşcă.

 

Mai multe 

Sustenabilitate, pas cu pas

La Julius Meinl, ne dorim să transformăm lumea într-un loc mai bun - în pași mici, dar semnificativi. Sustenabilitatea înseamnă mai mult decât un cuvânt pentru noi. O trăim, o credem, o gândim și suntem convinși că este singurul drum de urmat.

 

Mai multe