Hírek

Általános

Ünnepi kávéreceptek az ünnepi szezonra – 2. rész

13.11.2023

Az ünnepi időszak az év varázslatos időszaka, tele szeretettel, örömmel, sok finom ételel és italal.

Általános

Ünnepi kávéreceptek az ünnepi szezonra – 1. rész

13.11.2023

A visszaszámlálás az ünnepekig hivatalosan is elindult, és mi lehetne jobb módja annak, hogy ünnepi hangulatba kerüljünk, mint elkortyolni egy finom kávét?

Általános

Fenntartható kávéfogyasztás: Elkötelezettségünk a kávé fennt

01.04.2023

Érthető hogy a legtöbben egy csésze kávéra úgy tekintenek mint a napi rutin részére és nem szoktak különösebb figyelmet fordítani az odáig vezető lépésekre. Öt generáció óta megszállottjai vagyunk ezeknek a lépéseknek. És ugyanilyen figyelmet fordítunk arra is, hogy egy csésze kávé milyen hatással van a környezetre és az azt termelő közösségekre.

Általános

Ezzel az Earl Grey& whiskey recepttel imádni fogja a hangula

12.12.2022

Elkészítettük a tökéletes téli tea receptjét egy kis csavarral – egy legendás íz, amely nagyrészt egy legendás teának köszönhető.

Általános

A fentartható adventi kalendárium kávé imádóknak

17.11.2022

Mindenki szereti az adventi naptárat, igaz? Nos, idén a Julius Meinlnél úgy gondoltuk, hogy valami mást csinálunk – lemondunk arról, hogy karácsonyig adjunk egy kis csokoládét a mindennapokra, és ehelyett 24 apró tippet osztunk meg arról, miként teheti sokkal fenntarthatóbbá kávéivási rituáléját.

Általános

Julius Meinl, a velünk élő legenda- kiállítás a Szent István

25.10.2022

Október hónap mindig kiemelt jelentőséggel bír a Julius Meinl életében, hiszen a kávé világapja alkalmából különleges promóciókkal és programokkal kedveskedünk a kávé szerelmeseinek.

Általános

Az idei Kávé Világnapja alkalmából kávét ajándékozunk és fac

01.10.2022

Október elsején, a Kávé Világnapján, minden kávé kedvelő csészéjét még több élménnyel töltjük meg. Egy egyedülálló együttműködés keretein belül, a Jane Goodall környezetvédelmi szervezet segítségével több ezer facsemetét ültetünk azon partnereink nevében akik a vendégeiknek a fenntartható forrásból származó kávénkat szolgálják fel, vendégeiket pedig megajándékozzuk egy 1+1 kávé kuponnal, hogy megköszönjük részvételüket fenntarthatósági kezdeményezésünkben.

Általános

Téli kávé és tea különlegességek, hogy melegen tartsák a hűv

06.12.2021

Kávé- és teaszakértőink olyan téli recepteket találtak ki, amelyek egész szezon alatt ünnepi hangulatot hoznak . Ezeket az italokat kifejezetten a hideg hónapokra terveztük, és minden bennük van, amire szüksége van ahhoz, hogy feldobja a hosszú téli estéket, vagy egyszerűen csak betakarózzon a kandalló előtt.

Több betöltése