Élvezze a pillanatot. A többiről gondoskodunk.

A 2022-es Kávé Világnapját annak szenteljük, hogy jobbá tegyük a kávét Önnek és a jövő generációinak.

Gondoskodunk arról, hogy kávéja fenntarthatóbbá váljon, így Önnek nem kell mással foglalkoznia, mint élvezni a pillanatot.

Ezért a kedvenc barna babunk különleges napja szellemében cask annyit mondunk - Élvezze a pillanatot. A többiről gondoskodunk.

A Jane Goodall Intézet közreműködésével facsemetéket ültetünk minden olyan partnerünk nevében akik fenntartható forrásból származó Julius Meinl kávét szolgál fel október elsején.

Ez a kis lépés óriási változást eredményez – egy évtized alatt egy fa akár 60 kg szenet képes elnyelni, ez több mint 150 millió kávénak megfelelő szén-dioxidot jelent.

Ezenkívül kávéimádó közösségünk tagjai, akik fenntartható forrásból származó Julius Meinl kávét rendelnek az akcióban résztvevő partnereinktől október elsején, 1+1 kávéutalványt kapnak, hogy megünnepeljük fenntartható jövő felé tett közös lépéseinket.

Egy kis ajándék nagy üzenettel

Rendeljen egy kávét valamely akcióban résztvevő partnerünktől a Kávé Világnapján, így támogatva azokat a kávézókat, amelyek csatlakoztak a fenntartható kávézást támogató kezdeményezésünkhöz, és 1+1 kávéutalványt ajándékozzuk meg, amely októberben beváltható az akciban résztvevő partnereinknél.


Tudjon meg többet

Hogyan működik

Először, győződjön meg melyik Jilus Meinl kávét áruló partnerünk vesz rész az akcióban, majd látogasson el a kiválasztott kávézóba október elsején.

1.

1. Rendeljen egy kávét a Kávé világnapján (október 1.)

2.

2. Vegye át az egyet fizet kettőt kap kávéutalványát

3.

3. Szervezzen egy kávézát valaki Ön számára különlegessel októberben

4. Váltsa be kávéutalványát

A Julius Mein-nél arra törekszünk, hogy a HoReCa szektor minél fenntarthatóbb legyen és arra biztatjuk partnereinket, hogy csatlakozzanak ehhez a küldetésünkhöz.

Egy facsemetét ültetünk minden olyan partner nevében, aki csatlakozik küldetésünkhöz azzal, hogy a Kávé Világnapján fenntartható forrásból származó kávénkat szolgálja fel.

Az akcióban résztvevő partnereink nevében ültetett facsemeték a Jane Goodall Intézet tanzániai erdősítési projektjének a része. A projekt célja a helyi falvak képviselőivel együttműködve olyan erdők megőrzése és védelme, amelyek különböző állat- és növényfajok millióinak nélkülözhetetlen élőhelyei. 

A Kávé Világnapjának középpontjában a Julius Meinl felelősségteljesen előállított kávé termékei állnak, amelyek megfelelnek a nemzetközileg elismert fenntarthatósági szabványoknak, amilyenek például a Fairtrade vagy saját programunk, a Columbian Heritage Project. 

A Kávé Világnapi kezdeményezések a Julius Meinl ambiciózus, hosszútávú stratégiájának részét képezik, amelynek középpontjában a környezetvédelmi és társadalmi felelősségvállalás áll.

Fénykép: © Jane Goodall Institute


Tudjon meg többetMinden, az akcióban résztvevő, fenntartható kávézást támogató partnerünk nevében egy facsemetét ültetünk.