1862 Vienna

OFERĂ-ȚI UN MOMENT PENTRU A SAVURA UN BLEND DE CALITATE SUPERIOARĂ


Julius Meinl 1862 este un produs născut din pasiunea experților noștri în cafea. Un espresso echilibrat, cu aromă unică, creat pentru a se potrivi unui concept de cea mai bună calitate, ce va fi cu siguranță apreciat de oaspeți.

Contactează-ne aici

Blend-ul 1862 VIENNA

Aromă de alune, caramel și malț, cu note fructate și condimentate.


Julius Meinl 1862 Vienna este un blend premium, din boabe 100% Arabica. Din aceste boabe din regiuni atent selectate se obține o cafea intensă, aromată și condimentată.

Institutul Internațional al Gustului a acordat blend-ului nostru 1862 Vienna premiul Superior Taste Award. Apreciat pentru aroma sa intensă, crema ce se aseamănă cu aurul și pentru gustul armonios, premiul reprezintă cea mai înaltă recunoaștere pe care Institutul o poate acorda. 


Prăjire intensă


 

Rețetă recomandată pentru un espresso dublu:

Cafea: 16g

Timp de extracție: 23-27 sec.

Cantitatea de preparat în ceașcă: 32g

Temperatură: 92°C


UN CONCEPT COMPLET

1. ATELIER DE CAFEA

Selectat cu grijă pentru cea mai bună calitate, atelierul nostru din Viena prăjește în loturi de 100 bucăți în fiecare săptămână.

2. DEPOZITARE ETANȘĂ

Blend-ul 1862 Vienna este stocat într-un butoi etanș, Aroma Fez, de 3 kg, pentru a păstra aroma optimă până la momentul servirii.

3. MĂCINARE PRECISĂ

Un proces inovativ de râșnire, cu un sistem precis de măcinare, pentru a obține cantitatea perfectă de cafea de calitate. Discurile superioare de măcinare păstrează aroma, promițând gustul de cea mai înaltă calitate pentru fiecare servire.

4. APARAT PROFESIONAL DE CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE

Nivelurile de presiune și temperatură sunt esențiale pentru a asigura un gust superior de fiecare dată. Tocmai pentru a menține același gust în ceașcă, clienții noștri beneficiază de un control profesional al calității echipamentelor.

5. SERVIRE ICONICĂ

Fiecare strop de cafea este servit în ceașca 1862, creată de Matteo Thun, ce oferă un aspect plăcut blend-ului nostru iconic.

Pachetul recomandat 1862 VIENNA pentru clienții noștri conține:

  • Blend-ul de cafea 1862 VIENNA 
  • Râșniță de cafea Fiorenzato F83, cu conectivitate RFID
  • Un aparat LaCimbali Attiva M100 de ultimă generație
  • Cești luxoase negru cu auriu, create de Matteo Thun, dar și alte materiale premium POS
  • Tamper automat


Hai să discutăm!

Ești curios? Ai întrebări? Discută cu echipa din zona ta.

Contactează-ne