Kava za vaš hotel

Hrana i piće predstavljaju važan dio prihoda hotelima. Julius Meinl donosi vam prilagođena rješenja koja će vam pomoći da budete u prednosti pred konkurencijom. Razumijemo izazove vođenja užurbanog hotelskog posla i možemo vam pomoći da maksimizirate vrijednost hotelske kave, čaja i drugih toplih napitaka.

 

Kontaktirajte nas

Hotelsko poslovanje

Hoteli otvaraju svoja vrata gostima za odmor ili poslovne susrete s raznolikim spektrom potreba i prioriteta. Naš tim ima veliko iskustvo u ovom sektoru i može vam pomoći da u potpunosti iskoristite svaku priliku.

 

Svjesni smo vašeg truda vezanog za vođenje  uspješnog hotela dok radite na tome da zadovoljite goste i uvjerite ih da rezerviraju ponovni posjet.

Sa nama možete iskoristiti slijedeće prednosti:

  • Široku ponudu vrhunske kave i čaja za svačiji ukus
  • Naša pomoć da svaki posjet uljepšamo malim trenutcima užitka i prepuštanja
  • Stručni trening za vaš tim kako bi usavršili uslugu posluživanja kave i čaja
  • Predanost dugoročnim vezama s hotelima.

MD Julius Meinl Austria

Christina Meinl

Hoteli su nam važni kao kupci jer mogu ponuditi cijeli niz aktivnosti u kojima se uživa u kavi, bilo da se radi o doručku, o posluzi u sobu , poslovnim ili privatnim događanjima. Dobra vijest je da nudimo vrhunska rješenja za svaku priliku.

Kontakt

Želite li kontaktirati prodajnog predstavnika?

Obratite nam se.

Proizvodi za hotele

Postavivši standarde za posluživanje kave širom svijeta, Julius Meinl poznat je po pružanju iznimnog okusa. Naš asortiman s provjerenim podrijetlom uključuje kave od cjelovitog zrna,  kao i Single bags čajeve kako bi oduševili sva osjetila.

 

Kava

Čaj

Usluge za hotele

Kao hotelski brend kave s osobnom pristupom usluge, trudimo se ostvariti što bolju povezanost da svakim hotelijerom. Spremni smo podržati vaše ambicije i ponuditi ne samo proizvode, već i stručnu obuku, održavanje aparata i brendirane materijale za promociju vašeg poslovanja.

 

Istražite naše Usluge

Oprema za hotele

Kad pomislite na komercijalne aparate za kavu, na pamet vam padne kultni espresso aparat. Daleko izvan ove bitne opreme, opskrbljujemo hotele svime, od kutija  za čaj do aparata za kapsule, šalica, pregača i završnih detalja.

 

Oprema

Šalice i ostalo

Moglo bi vas također zanimati...

Održivost

Mi iz tvrtke Julius Meinl želimo svijet učiniti boljim mjestom - malim, ali značajnim koracima. Održivost je za nas više od puke riječi. Živimo to, vjerujemo u to, mislimo to i uvjereni smo da je to jedini put naprijed.

 

Saznajte više

Kava i čaj ... savršena šalica

Koja je tajna naših prekrasnih kava i čajeva? Briga i predanost koju vodimo kroz svaki dio putovanja, od lista ili zrna na farmi ili plantaži, do šalice u vašoj ruci.

 

Saznajte više

Tko smo

Julius Meinl okuplja raznoliku zajednicu, počevši od ljudi iz regija gdje se uzgaja kava i čaj širom svijeta te završavajući ljudima s šalicama u rukama koje se poslužuju u kafićima, restoranima i hotelima.

 

Saznajte više