Cafea pentru business-ul dvs.

Alimentele și băuturile generează venituri vitale pentru hoteluri. Julius Meinl vă oferă soluții personalizate pentru a vă ajuta să rămâneți cu un pas înaintea concurenței. Înțelegem provocările legate de conducerea unei afaceri hoteliere și vă putem ajuta să maximizați valoarea cafelei, a ceaiului și a altor băuturi calde din hotel.

 

Contactați-ne

Venituri pentru afacerea dvs. hotelieră

Hotelurile își deschid porțile pentru oaspeți care au o gamă diversificată de nevoi și priorități. Echipa noastră are o experiență extraordinară în acest domeniu și vă poate ajuta să profitați din plin de fiecare oportunitate și moment.

 

Știm părțile plăcute și presiunile implicate în conducerea unui hotel de succes în timp ce faceți tot posibilul pentru a satisface nevoile oaspeților și a-i convinge să se reîntoarcă.

Puteți beneficia de:

  • O gamă variată de produse premium de cafea și ceai pentru orice gust
  • Ajutorul nostru pentru a transforma orice vizită într-un moment plăcut și relaxant
  • Training de specialitate pentru echipa dvs. pentru a-și perfecționa serviciile de cafea și ceai
  • Angajamentul față de relațiile pe termen lung.

Director General Julius Meinl Austria

Christina Meinl

Hotelurile reprezintă o bază importantă de clienți pentru noi, deoarece pot oferi un spectru complet de băuturi de cafea, indiferent dacă este vorba de micul dejun, serviciu în cameră sau evenimente. Vestea bună este că oferim soluții premium pentru fiecare ocazie.

Contact

Doriți să discutați cu un consultant din regiunea dvs.?

Lăsați-ne un mesaj

Serviciu de cafea în toate zonele de consum ale unui hotel

Micul dejun care oferă energie şi un moment de delectare

Succesul începe prin a oferi oaspeților un început de zi excelent. Înțelegem că trebuie să deserviți o cantitate mare de oameni într-o perioadă scurtă de timp și că această ofertă trebuie să echilibreze calitatea cu eficiența costurilor. Fie că serviți băuturi calde sau permiteți autoservirea, vă oferim produsele, echipamentele și instruirea necesare.

Recepția și barul

Zona recepției și cea a barului dintr-un hotel trebuie să producă clienților o impresie foarte bună. În aceste spații versatile, puteți crea o atmosferă de cafenea în timpul zilei și un cocktail bar noaptea. Vă putem oferi o gamă largă de produse atractive, cu opțiuni de prezentare premium, dar și opţiunea to-go.

Confort în cameră

Un serviciu de cafea și ceai în cameră trebuie să fie ușor de utilizat. Echipa noastră vă va ajuta să vă asigurați că oaspeții se vor bucura de cafea și ceai în confortul camerelor lor. Suntem furnizorul de cafea pentru hoteluri cu o gamă completă de produse, un aspect care să completeze stilul dvs. și rentabilitatea necesară pentru un serviciu gratuit.

Restaurante atractive

Cele mai bune mese sunt completate de o ceașcă cu cafea excelentă. La Julius Meinl, știm cum să satisfacem orice gust. Veți găsi în portofoliul nostru de produse și servicii cele mai bune opțiuni, indiferent dacă desfășurați un bufet de autoservire într-un program all-inclusive sau un restaurant à la carte.

Conferințe și evenimente de succes

Cafeaua și ceaiul de bună calitate ajută la menținerea motivării și inspirației oaspeților evenimentului. Într-o zonă de seminarii sau workshop-uri, trebuie să răspundeți nevoilor grupurilor mari. Vă putem oferi orice soluție care să corespundă cerințelor gazdelor evenimentului și nevoilor oaspeților.

Take-away

Opțiunile de cafea și ceai take-away au devenit din ce în ce mai populare. Ne vom asigura că serviciile dvs. de cafea și ceai la hotel sunt de înaltă calitate, rapide și convenabile.

Relaxare la plajă și piscină

Un moment la plajă sau lângă piscină este unul dintre punctele culminante ale oricărei vacanțe sau ale unei călătorii de afaceri. O cafea cu gheață, un ceai sau un espresso îi ajută pe oaspeți să se bucure de moment. Oferta noastră include băuturi de vară, accesorii pentru servire și materiale de comunicare.

Spa și wellness revitalizante

O vizită la un spa sau la un hotel termal este un deliciu pentru minte și corp. Ceaiul este băutura perfectă pentru această ocazie și avem o gamă originală care se potrivește acestui mediu. Alegeți echipamente care vă permit să preparați ușor ceaiul, materiale de prezentare tentante și ceaiuri speciale, cum ar fi ceaiurile din plante.

Contact

Contactați-ne și în cel mai scurt timp un reprezentant vă va ajuta.

Contactați-ne

Produse pentru hoteluri

Julius Meinl nu este cunoscut la nivel global doar pentru servicii impecabile de servire a cafelei ci și pentru gustul excepțional al produselor sale. Portofoliul nostru, selecționat cu grijă, include cafea boabe și cafea măcinată precum și ceaiuri loose și la plic pentru a încânta simțurile.

 

Cafea

Ceai

Servicii pentru hoteluri

Suntem pregătiți să vă susținem ambițiile și să oferim nu numai produse, ci și training efectuat de experți, întreținerea mașinilor și materiale de comunicare pentru a vă promova afacerea cu succes.

 

Aflați mai multe

Echipamente pentru hoteluri

Când vă gândiți la aparate comerciale de preparare a cafelei, vă imaginați celebrul aparat de espresso. Dincolo de acest echipament esențial, furnizăm hotelurilor totul, de la display-uri din lemn pentru expunerea ceaiului la aparate de cafea cu capsule, cești, șorțuri și alte detalii care fac diferența.

 

Echipamente

Cești și altele

V-ar putea interesa și...

Sustenabilitate

La Julius Meinl, vrem să facem din lume un loc mai bun - în pași mici, dar semnificativi. Sustenabilitatea este mai mult decât un cuvânt pentru noi. O trăim, o credem, o gândim și suntem convinși că este singura cale de urmat.

 

Aflați mai multe

Cafea și ceai... ceașca perfectă

Care sunt secretele sortimentelor noastre de cafea și ceai? Îngrijirea și dăruirea pe care o avem, de la frunza sau bobul de la fermă sau plantație până la ceașca din mâna ta.

 

Mai multe detalii aici

Cine suntem

Julius Meinl reunește o comunitate diversă, începând din regiunile de creștere a cafelei și a ceaiului din întreaga lume și până la ceștile servite în puncte de vânzare, cum ar fi cafenele, restaurante și hoteluri.

 

Aflați mai multe