Šalice i završni detalji

Sjetite se trenutka kada ste doista uživali u šalici kave. Nije samo do okusa napitka, već usluga, prezentacija i njezin učinak na sva osjetila. Majstori smo tih završnih detalja koji iskustvo kave podižu izvan dobrog, do iznimnog.

Obratite nam se

Želite li stupiti u kontakt s našim prodajnim timom?

Kontaktirajte nas

Važnost šalice

Talijansko-austrijski dizajner Matteo Thun stvorio je vrhunsku paletu Julius Meinl posuđa, uključujući šalice, tanjuriće, čaše i još mnogo toga. Naša crvena Trend šalica jedna je od najpopularnijih šalica kave i savršena je za posluživanje omiljenog pića vaših gostiju. Inovativni dizajn poboljšava kavu razvijajući njezinu punu aromu i nježni okus. Primjer je klasične teme prikazane na suvremeni način.

Inspirirana kulturom bečke kavane

U elegantnim bečkim kavanama stvoreni su ritual i atmosfera za goste. Kava se tradicionalno poslužuje u porculanskoj šalici, uz čašu vode s žličicom postavljenom na vrhu čaše.  Sve se to donosi na stol na srebrnom pladnju zajedno s novinama.

 

Bilo da oživljavate tradicionalni ritual u svom kafiću ili tom ritualu dajete svjež i jedinstven izgled,  nudimo vam na izbor šalice, pribor i brendirane proizvode koji će vam trebati. Razgovarajte s našim timom kako biste iznijeli svoje potrebe.

 

Kontaktirajte nas

Dodaci za kavu i brendirani artikli

Lijepo brendirani artikli poput šalica i prezentacijskih kutija, zajedno sa profesionalnom odjećom, čine vaše posluživanje kave i čaja nezaboravnom u očima gosta.

 

Možete ići i korak dalje kako biste poboljšali iskustvo poslužujući kekse uz šalicu kave ili čaja i tako ritual ispijanja kave podići na još viši nivo.

 

To je stil i briga koju cijene gosti koji izbjegavaju svakodnevni pritisak sjedeći i uživajući na kavi ili čaju. Razgovarajte s našim timom o mogućnostima koje imamo za vaše poslovanje.

 

 

Razgovarajte s nama