Šoljice i završni detalji

Setite se trenutka kada ste zaista uživali u šoljici kafe. Nije samo do ukusa napitka, već i do usluge, prezentacije i njenog uticaja na sva čula. Majstori smo tih završnih detalja koji iskustvo kafe podižu izvan dobrog, do savršenog.

Obratite nam se

Želite li stupiti u kontakt sa našim prodajnim timom?

Kontaktirajte nas

Važnost šoljice

Poznati italijansko-austrijski dizajner Matteo Thun stvorio je vrhunsku paletu Julius Meinl posuđa, uključujući šoljice, tanjiriće i još mnogo toga. Naša crvena Trend šoljica jedna je od najpopularnijih šoljica kafe i savršena je za posluživanje omiljenog pića vaših gostiju. Inovativni dizajn poboljšava kafu razvijajući njenu punu aromu i nežni ukus. Primer je klasične teme prikazane na savremeni način.

Inspirisani kulturom bečih kafea

U elegantnim bečkim kafeima stvoreni su ritual i atmosfera za goste. Kafa se tradicionalno poslužuje u porcelanskoj šoljici, uz čašu vode sa kašičicom postavljenom na vrhu čaše. Sve se to donosi na sto na srebrnom poslužavniku zajedno s novinama.

Bilo da  oživljavate tradicionalni ritual u svom ugostiteljskom objektu ili tom ritualu dajete svež i jedinstven oblik, nudimo vam podršku u poslovanju kroz šoljice, pribor i brendirane proizvode koji će vam trebati. Razgovarajte s našim timom kako biste izneli svoje potrebe.

 

Kontaktirajte nas

Završni detalji u serviranju

Lepo brendirani artikli poput šoljica ili na primer držača za šećer, zajedno sa čistom profesionalnom uniformom, čine vaše posluživanje kafe i čaja nezaboravnom u očima gosta.

Možete ići I korak dalje i poboljšati iskustvo našim dopunskim artiklima, poslužujući biskvite uz šoljicu kafe ili čaja i time  ritual ispijanja podići na još viši nivo.

To su stil i briga koju cene gosti koji izbegavaju svakodnevni pritisak sedeći i uživajući na kafi ili čaju. Razgovarajte sa našim timom o mogućnostima koje imamo za vaše poslovanje.

 

 

Razgovarajte sa nama