Vaš partner

Mi u Julius Meinl-u znamo da vam je jako važno imati najbolju ponudu. Da biste to postigli, svojim gostima i kupcima morate omogućiti ne samo visokokvalitetne proizvode, već i izvrsnu uslugu i vrhunsko brendiranje. Stručnjak smo za kavu i čajeve te nudimo širok spektar različitih poslovnih rješenja koja udovoljavaju i najzahtjevnijim ukusima.

 

Kontaktirajte nas

 

 

Kafići

Svi znamo da su nam kafići omiljeno mjesto za opuštanje i druženje. Julius Meinl je ambasador  kulture bečkih kavana od 1862. Mi smo partner koji razumije posebne potrebe  svakog kafića.

 

Pogledajte ponudu za kafiće

Hoteli

Hrana i piće također  spadaju u  značajne prihode hotela svih veličina i stilova. Od doručka i posluge u sobi, do predvorja i konferencija, tu smo za vas sa  vrhunskom kavom i čajem te čitavim nizom usluga.

 

Pogledajte ponudu za hotele

Restorani

Iako su vrhunska jela i kuharski specijaliteti glavni aspekti  vrhunskih restorana, visokokvalitetna kava ili čaj šlag su na torti  svake ponude. Priuštite svojim gostima ukusne tople napitke i razinu usluge koja udovoljava vašoj kulinarskoj ponudi.

 

Pogledajte ponudu za restorane

Za radno mjesto i vlastiti dom

Naša ponudu i uslugu  možete pronaći i izvan ugostiteljskih objekata.  S nama kao idealnim partnerom  možete uživati u vrhunskom espressu na radnom mjestu i vlastitom domu.

Stupite u kontakt s nama i probudite svoja osjetila našim konceptom kapsula.

 

Pogledajte našu ponudu