Julius Meinl Generations Program

U Julius Meinlu ponašamo se odgovorno kako bismo osigurali značajne trenutke za buduće generacije. Naš Generations Program usredotočen je na izgradnju značajnih, dugoročnih odnosa s uzgajivačima kave i lokalnim zajednicama u odabranim zemljama, pružajući im resurse za uspostavljanje održivog poslovanja i prenošenje znanja o kavi i tržištu s generacije na generaciju.

 

Kontaktirajte nas i saznajte više

  

Osnaživanje budućih generacija

Julius Meinl se izgrađivao generacijama. Pridruživanjem Julius Meinl Generations programu, poljoprivrednicima se pruža prilagođena podrška za prenošenje uspješnih, održivih poslova s kavom s generacije na generaciju. Naši projekti imaju poseban fokus na osiguravanju stabilnosti prihoda povećanjem proizvodne učinkovitosti i profitabilnosti kroz individualne edukacije, tehničku podršku i ulaganja u opremu.

1.

Potpora uzgajivačima kave i lokalnim zajednicama.

2.

Poboljšanje kvalitete kave kroz dobru poljoprivrednu praksu.

3.

Osiguravanje buduće generacije.

Kolumbija, regija Tolima
Uganda, regija Lwengo

4 razine podrške

Naša podrška u Kolumbiji

Treninzi, obilazak stručnjaka, savjetovanje za povećanje učinkovitosti i kvalitete.

Naša podrška u Ugandi

Kako bismo povećali prihod obitelji, podržavamo njihovo UTZ certificiranje.

Kamo dalje?

Trenutno planiramo širenje programa na nove lokacije. Naš proces odabira uključuje konzultacije s lokalnim zajednicama kako bismo bili sigurni da pomoć koju možemo pružiti odgovara njihovim potrebama.

ENVERITAS verifikacija

Julius Meinl Generations Program neovisno je verificirao Enveritas kako bi osigurao da će svi resursi,edukacije i tehnička pomoć koju pružamo imati trajan, značajan utjecaj na zajednice koje uzgajaju kavu.

1862 Vienna

Uživajte u našoj nagrađivanoj mješavini 1862 Premium, stvorenoj za najsjajnije trenutke u životu. Pržena u Beču, tamno i sporo , što rezultira jakim, punim espressom. Dobitnik je prestižne nagrade za vrhunski okus s 3 zvjezdice od strane International Taste Institute.

The Originals "Generations"

U Julius Meinl The Originals kavi svako zrno ima priču. Od uzgajivača kave, do ilustratora ambalaže,  majstora prženja, bariste, The Originals predstavlja pravo zanatsko umijeće . Pržena u Beču, The Originals "Generations"  je mješavina 100% arabice.

Super Premium Coffee for Business

Naša super premium Generations Program kava Poesia nudi najfiniju aromu i okus, omogućujući vašim gostima da uživaju u trenutcima uz kavu u potpunosti. 

Premium Collection Espresso Arabica


Pažljivo odabrana zrna 100% arabice s vodećih plantaža kave Brazila, Srednje Amerike i Kolumbije daju ovom  espressu svjež, orašasti okus, nježno slatki povratni okus i nevjerojatno meku kremu.

 

Buy now

Premium Collection Caffè Crema


Najfinija zrna arabice iz Brazila, Srednje Amerike i Kolumbije te odabrana zrna robusta iz Azije daju ovoj mješavini baršunastu kremu i intenzivnu aromu s nijansama lješnjaka. Idealno za pripremu s mlijekom.

 

Buy now

Zainteresirani ste?

Želite li saznati više? Razgovarajte s našim prodajnim predstavnikom.

Kontaktirajte nas