Proiectul patrimoniului columbian

 

Multe familii din regiunea columbiană Tolima s-au dedicat pasiunii pentru cafea. Ei își transmit cu atenție experiența și cunoștințele din generație în generație. Julius Meinl îi sprijină în acest sens.
#CrestemÎmpreună

 

Contactați-ne pentru mai multe detalii
  

Susținem originea

Schimbările climatice creează noi provocări pentru fermierii de cafea, fiindu-le din ce în ce mai dificil să rămână în afaceri. Generațiile viitoare nu vor să preia afacerea și aleg să migreze. Pentru a rezolva această problemă, sprijinim 50 de ferme de cafea Julius Meinl din Tolima - Columbia, ferme care lucrează cu noi de generații întregi!

1.

Sprijinirea fermierilor de pe plantațiile de cafea

2.

Creșterea calității și a producției

3.

Asigurarea generațiilor viitoare și a culturilor de cafea

Tolima - Columbia

4 niveluri de suport

Suport tehnic

Cursuri, vizitarea experților, revizuire pentru a crește eficiența și calitatea.

Certificare UTZ

Pentru a crește veniturile familiilor, le susținem certificarea UTZ.

Uscătoare de cafea

Contribuim la îmbunătățirea și asigurarea calității prin finanțarea și instalarea uscătoarelor de cafea.

Finanțarea școlii

Sprijinim școlile din Tolima pentru a încuraja generațiile viitoare.

Produsele noastre din Proiectul Patrimoniului Columbian

1862 Premium

Bucurați-vă de produsul nostru premiat 1862 Premium, creat pentru cele mai frumoase momente ale vieții. Experiența de cafea Julius Meinl 1862 vine cu o promisiune: același gust unic de cafea premium în fiecare ceașcă, cu boabe special selectate din peste 5 origini diferite.

Poesia

Această cafea rafinată a fost creată pentru celebrarea a 150 de ani de la înființarea companiei Julius Meinl. Pentru a asigura cel mai elegant rezultat, cunoscătorii de cafea Julius Meinl au fost, fără compromisuri, în căutarea excelenței. Cu amestecul său extrem de complex de origini echilibrate armonios, această cafea impresionează imediat printr-o textură incredibil de mătăsoasă și delicată.

Supreme UTZ

O cafea durabilă certificată UTZ din boabe 100% Arabica. În fermele certificate, fructele de cafea coapte sunt culese cu atenție manual și uscate la soare în mod natural. Acești parteneri UTZ urmează un cod de conduită strict, inclusiv metode de agricultură mai bune, condiții de muncă și îngrijire pentru natură, care la rândul lor duc la rezultate mai bune ale recoltei, un mediu mai bun și o viață mai bună pentru toată lumea.

Espresso Arabica UTZ

Boabele 100% Arabica atent selectate din principalele plantații de cafea din Brazilia și America Centrală îi conferă acestui espresso gustul proaspăt și dulce delicat, precum și o cremă remarcabil de fină.

 

Cumpărați acum

Caffè Crema Selezione

Cele mai bune boabe Arabica din cele mai colorate regiuni din Brazilia și America Centrală și boabele Robusta selectate din Asia oferă acestui blend o cremă fină, catifelată și o aromă intensă cu note de alune. Ideal pentru preparatele cu lapte.

 

Cumpărați acum

Interesat?

Ești curios să afli mai multe? Vorbește cu un manager de vânzări Julius Meinl.

Contactează-ne!