Inspresso Professional: Tisztelgés a bécsi kávékultúra előtt

Minden kávé rajongó megérdemli, hogy legalább egyszer ellátogasson úgy Bécsbe, hogy átélhesse a helyi kávéházak időtlen hangulatát.Képzelje magát a bécsi kávéházak tündöklő világába és idézze meg ezt a hangulatot a mindennapokban ügyfeleinek és kollégáinak. Új Inspresso Professional kapszuláinkkal bárki elkészíthet egy csésze barista minőségű kávét.

Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a kívánt keveréket, így a kávéházi élménytől csak egy  pillanat választja el.

Új Inspresso Professional kapszuláinkkal bárki elkészíthet egy csésze barista minőségű kávét.

Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a kívánt keveréketígy a kávéházi élménytől csak egy pillanat választja el

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Keverékeink: Kiváló minőségű kávé

Mitől olyan elragadó az Inspresso Professional kávé? A forradalmi újítások néha a legapróbb részletekben rejlenek. Úgy alakítottuk át kapszuláinkat, hogy az alját ellapítottuk, és az őrölt kávé mennyiségét 8 grammról 11 grammra növeltük, így minden csészénél teltebb kteltenn ízt és erősebb aromát kapunk. Válogasson öt kiváló minőségű keverékünkből.

Kapszulák

Inspresso Professional

Espresso Classico

Egy tipikus olasz eszpresszó gyönyörű kivitelezése, a kerek és kiegyensúlyozott kávév bársonyos krémmel. Intenzitásást már az első kortytól élvezhetjük és íze tökéletesen harmonizál a tejes receptekkel is. A kávéban felfedezhetjük a gazdag szárított gyümölcsök és a mogyoró aromáit is.

Intenzitás: 8

Savasság: 5

Édesség: 6

Inspresso Professional

Espresso Forte

A legmagasabb minőségű ázsiai robusta és a Dél- és Közép-Amerika arabika keveréke intenzív aromát eredményez. Ennek az erős eszpresszónak az ízét az étcsokoládé árnyalatai, valamint a maláta és karamell uralják

Intenzitás: 9

Savasság: 3

Édesség: 5

Inspresso Professional

Lungo 100% Arabica

Tökéletes kombinációja a 100% -ban top minőségű brazil és etióp kávészemeknek, közepesen pörkölt hosszú aromájú kávé Az édes ízek a tésztát idézik, és ideálisak a Lungo könnyű és lágy ízéhez.

Intenzitás: 5

Savasság: 6

Édesség: 6

Inspresso Professional

Espresso Decaf

A krémes és koffeeeinmentes kávé gyengéd ízélményt nyújt. A Dél- és Közép-Amerikából származó arabica bab és az ázsiai robusta bab akeverékének és a közepes pörkölésnek köszönhetően gazdag és telt kávéval kényeztet

Intenzitás: 7

Savasság: 4

Édesség: 7

Inspresso Professional

Espresso 100% Arabica

Eredeti brazil és közép-amerikai arab szuperprémium keverék, amely intenzív aromáiában citrusféléket és olyan trópusi gyümölcsöket fedezhetünk fel, mint a bergamott, a narancs, a mangó és a passiógyümölcs, virágos jegyekkel fűszerezve, mint a jázmin és a narancsvirág.

Intenzitás: 6

Savasság: 9

Édesség: 8

Gépeink: Barista minőségű kávé egy gombnyomással

Az új és továbbfejlesztett kapszulák mellé szintén új, szakszerűen kalibrált gépeket kínálunk, amelyek lehetővé teszik a lehető legtökéletesebb ital elkészítését. Az eredmény kompromisszumok nélküli kávéélmény, amely az üzleti igényekhez igazodva, egyetlen gombnyomással elérhető, függetlenül attól, hogy a bécsi kultúra egy kis érzetét szállodájába, kávézójába, éttermébe vagy irodájába szeretné elhozni.

Capitani Premium Plus

Csodálatos kiegészítő irodákhoz, szállodai értekezletekhez és bankettekhez, ajánlott kapacitásuk napi 15-30 Inspresso Professional kapszula.

Capitani Premium Plus

Csodálatos kiegészítő irodákhoz, szállodai értekezletekhez és bankettekhez, ajánlott kapacitásuk napi 15-30 Inspresso Professional kapszula.

Capitani Rubik

Megfelelő választás irodákba, szállodai reggelikhez, megbeszélésekhez és bankettekhez, ajánlott kapacitása napi 25 - 40 Inspresso Professional kapszula.

Saeco Area

Tökéletes megoldás irodákba, beépített tejes receptekkel és napi 40 - 60 Inspresso Professional kapszula ajánlott kapacitással.

Rancilio

Professzionális lehetőség éttermek és kávézók számára, korlátlan kapacitással a fontos pillanatok megkoronázására.

Mit tehetünk Önért?

A Julius Meinl egy családi vállalkozás, és alapértékünket leginkább a mottónk foglalja magába: Mit tehetünk Önért?

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy valódi partnerséget, hosszú távú kapcsolatokat alakítsunk ki partnereinkkel és ügyfeleinkkel, így biztosan számíthatnak szakértő értékesítő csapatunk folyamatos támogatására, gyakori látogatásainkra a rendszeres minőségellenőrzés és a gépek karbantartása érdekében.

Családi vállalkozásként hisszük, hogy kéz a kézben kell dolgozni ügyfeleinkkel, éppen ezért csapatunk mindent megtesz azért, hogy proaktív módon vállalkozásának megfelelő testreszabott szolgáltatásokkal támogassa Önt.

Személyre szabott ajánlat

Ajánlatunkat az Ön vállalkozása és üzleti igényei alapján személyre szabva, ezzel biztosítva hogy pontosan azt kapja kávé szolgáltatójától, amire szüksége van.

Rendelés

Rendelje meg termékeinket digitális csatornákon, vagy vegye fel a kapcsolatot kollégáink egyikével.

Közvetlen szállítás

Gondoskodunk arról, hogy a kapszulákat és a gépeket közvetlenül Önhöz vagy a kívánt üzleti helyre szállítsák.

Gép telepítése

Kollégáink kiszállítják és telepítik a gépet, valamint biztosítjuk a szükséges képzést a legjobb minőségű csésze kávé elkészítéséhez.

További szolgáltatások

Mint minden partnerség során, a felmerült igények idővel változhatnak. Készek vagyunk alkalmazkodni új üzleti körülményeihez személyre szabott megoldásokat kínálva Önnek és vállalkozásának.

Mi minen apró részletre gondolunk, hogy Önnek ne kelljen

Egy világszínvonalú kávét nemcsak az íze határoz meg, hanem a szolgáltatás és annak minden csodálatos képességéről is, amely minden érzéket elvarázsol. Ezért biztosítunk mindent, ami a fontos pillanatok kiszolgálásához szükséges - a poharaktól a szalvétákig és a biológiailag lebomló kávéscsészékig, a cukortartóktól a manduláig, ostyáig és kekszig. Mindenre gondolunk, így Önnek nem kell. Reméljük, hogy kiváló szolgáltatást nyújtva, ugyanezt megteheti vendégei, ügyfelei és alkalmazottai számára is.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!