Naša Responsibly Selected Coffee

Uživanje u šalici Julius Meinl kave više je od samog okusa. Tu je i spoznaja da kava koju pijete dolazi od jednog od naših odgovorno odabranih partnera, koji djeluju kako bi osigurali održiviju industriju kave. Zato smo pokrenuli našu inicijativu Responsibly Selected Coffee.Kontaktirajte nas    
  

Podržavamo porijeklo

Inicijativa Responsibly Selected Coffee jamstvo je da je kava svjesno nabavljena od dobavljača koji zadovoljavaju odgovorne standarde društvene, ekonomske i ekološke održivosti. Suradnja s partnerima u opskrbnom lancu na uspostavljanu sljedivosti ključ je održivosti svake šalice. Kako bismo bili sigurni da slijedimo vodeće industrijske standarde održivosti, ponosni smo što nas je neovisno potvrdio Enveritas.

1.

Partnerstvo s održivim dobavljačima kave

2.

Fokusiranje na put svakog našeg zrna

3.

Verificirao Enveritas

4 razine podrške

Viši standardi. Bolja kava.

Predani smo postizanju našeg cilja da svaka šalica Julius Meinl kave do 2025. godine bude odgovorno odabrana. 

100% Responsible Selected Coffee do 2025

Kako bismo povećali prihod obitelji, podržavamo njihovo UTZ certificiranje. 

Za održivo sutra

Naše napore redovito provjerava nezavisna treća strana, neprofitna organizacija Enveritas, kako bismo osigurali da sve što radimo ima pravi učinak na zajednice koje uzgajaju kavu i na naš planet.

Julius Meinl iskustvo

Odabir naše Responsibly Selected Coffee donosi dodatnu vrijednost našim kupcima i potrošačima, omogućujući svima da uživaju u svakom gutljaju kave vrhunske kvalitete, znajući da je proizvedena na održiv način.

Upoznajte naše Responsible Selected Coffee proizvode

Vienna Line Melange

Melange je klasična bečka specialty  kava koja se pije s mlijekom. Srednje prženje daje ovoj prepoznatljivoj mješavini čokoladni okus i intenzivnu aromu s daškom lješnjaka.

Vienna Line Espresso

Osmišljena je u čast bečkim slasticama, a srednje prženje daje ovom espressu tople, baršunaste note tamne čokolade i prženih orašastih plodova. Uravnotežena mješavina punog tijela za savršene trenutke uz kavu u bilo koje doba dana.

Premium Collection

Naša Premium Espresso Arabica je mješavina pažljivo odabranih zrna arabice sa svježim okusom, delikatnim slatkim povratnim okusom i nevjerojatno mekom kremom.

Crema Espresso Intenso


Nepogrešiv, odlučan, obavijajući i istovremeno mekan okus. Ova je mješavina zaokruženog i punog tijela, intenzivnog mirisa i slatkoće uparene s ugodno intenzivnim, postojanim okusima koji se pojačavaju polaganim pečenjem.


Vienna Espresso Delight


Predivan blend koji kobimira vrhunski kvalitet kako bi se dobilo savršeno harmonično iskustvo tokom ispijanja. Vienna Espresso Delight odmah impresionira bogatom kremom orašaste boje. Ovaj dobro balansirani blend ima prijatnu blagost i donosi tek blagi ukus citrusne kiseline. Zahvaljujući svom snažnom čokoladnom ukusu poslije prvog gutljaja, ostaje apsolutno zapamćen.

Zainteresirani ste?

Želite li saznati više? Razgovarajte s našim prodajnim predstavnikom.

Kontaktirajte nas